Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fosch Artisan Pâtisserie

4,0 • 4 recensioner
Fosch Artisan Pâtisserie

Till Fosch Artisan Pâtisserie kan man komma med gott samvete för att unna sig både söta och salta kreationer. Här kan man äta frukost och lunch, ta en fika, beställa bakelser eller inhandla det dagliga brödet.

Fosch Artisan Pâtisserie drivs av Malin Eklund och Damien Foschiatti, som båda har lång erfarenhet inom branschen och delar en stor passion för matlagning, bakning och goda råvaror. I utbudet syns bland annat deras ambitiösa bakverk, men här bakas även frallor, surdegslimpor, rågbröd och baguetter dagligen, och du kan räkna med färskt bröd även på eftermiddagen. Är du sugen på något sött finns ett brett sortiment av allt man kan önska sig, som till exempel macarons, petit four och tartelette.

Fosch Artisan Pâtisserie är dock mer än bara ett bageri och konditori. Här erbjuds även mat i form av hemlagade sallader, grillade mackor, soppor och pajer som du kan kombinera med ett glas mousserande om så önskas. I fokus står rena råvaror och inspiration från franska och svenska traditioner.

Planerar du fest, bröllop, dop eller någon annan typ av tillställning kan du även specialbeställa din tårta eller bakelse från Fosch Artisan Pâtisserie.

År 2018 vann Fosch Artisan Pâtisserie Gulddraken för bästa café.

Se även Fosch Artisan Pâtisserie Jarlahuset

Användarbilder på Fosch Artisan Pâtisserie

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 jun 2018

Jag kom dit vid 11:30 och slogs av att det var ett lugn i lokalen som var fylld av fantastiska bakverk! Jag hade inte tackat nej till att smaka alla fikabröd, men först lunch. Eftersom Hanna ger ett extra plus till sötpotatis & fetaostsalladen så ville jag testa den. Jag ble... Visa hela »

25 apr 2018 · Uppdaterad

Då jag jobbar väldigt nära så är detta ett av mina favorit ställen att äta lunch på. Kan tycka att det även är värt ett besök om man inte bor eller jobbar nära. Deras sallader är superfräscha och väldigt moderna. Ett... Visa hela »

16 mar 2018

Goda fräscha sallader och vackra bakelser (smakade dock inte sistnämnda) men rätt tråkiga mackor. Trevlig personal, ganska enkel lokal, summa = bra men inget speciellt!

26 apr 2018

Fantastiskt! Ljus och stilig lokal. Trevlig personal. Bra priser.