Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gelato Scarfó

4,8 • 6 recensioner
Gelato Scarfó

Är du sugen på exklusiv gelato, italiensk glass, så har du kommit rätt. Hos den här populära gelaterian i Bromma tillverkas glassen dagligen på utvalda svenska och italienska råvaror, utan konserveringsmedel och färgämnen. Det går även att få varm choklad samt espresso från Kalabrien.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 aug 2018

Jag hade hoppats att Scarfó inte skulle vara, som ryktet hintade, ett av de bästa glasställena i stan. Det ligger nämligen på helt fel sida av stan för mig och är något omständigt att ta sig till (eller iallafall för en glass). Men wow! Det blev... Visa hela »

9 jun 2018

Helt oslagbar glass i Stockholm! Det enda man kan anmärka på är möjligen köerna vid vissa tillfällen, men vad gör man inte för den glassen.

18 jul 2016

Mina förväntningar var skyhöga och vanligtvis betyder det att jag kommer bli besviken. Så var det inte här. Jag tycker det är så gott som det sägs. Dyrt? Njae, inte med tanke på smakerna. Det smakar äkta och är äkta.

Gelato Scar... Visa hela »

17 jun 2017

GODASTE GLASSEN I STOCKHOLM! Det enda minuset är att jag tycker att det är lite små kulor... vill ha mer... dock måste jag poängtera att man blir väldigt nöjd och mätt av trekulor men det är så gott så jag vill gärna ha lite mer att try... Visa hela »

10 okt 2018

Bästa italienska glassen hittar man här!

29 apr 2016 · Uppdaterad

En trevlig glassbar, lite avsides, men med riktigt god glass gjord med omsorg och tydligt fokus på kvalitet. Helt klart värt omvägen. Ett plus för att man kan köpa med sig hem.