Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

GelatoNova

4,0 • 2 recensioner
GelatoNova

Drömmen om att öppna en egen gelateria föddes hos grundaren Seid Seidov 2014, och fem år senare förverkligades den när GelatoNova slog upp portarna i Hagastaden. Här använder man sig av de finaste ingredienserna i tillverkningen, toppat med en stor dos passion för den italienska glasskonsten.

Under en resa tillsammans med sin fru 2014 fick grundaren till GelatoNova idén att öppna en helt egen gelateria i Stockholm. Tanken väcktes när paret under resan för första gången smakade äkta italiensk gelato – och kärlek uppstod redan efter första tuggan.

Efter fem år av research om tillverkningsprocess och utrustning var det således dags att förverkliga drömmen och börja servera hemgjord gelato till stockholmarna. På GelatoNova tillverkar man all glass på plats enligt traditionella italienska recept och gelaton görs på färska råvaror, lokala mejeriprodukter och smakrika frukter.

Smakerna som erbjuds på menyn varierar ständigt, vilket gör att du i princip dagligen kan hitta en helt ny glassort att testa. All gelato går att köpa i tre olika storlekar, men du kan också välja att avnjuta den tillsammans med en våffla och goda tillbehör såsom jordgubbar, kaksmulor och grädde. Det går även bra att köpa med sin favoritsmak som en hel- eller halvliter. Utöver glass serveras också andra klassiska desserter, samt lättare lunch i form av ciabatta och frallor med tillbehör. Du hittar även kvalitetskaffe, olika sorters te och varm choklad bland utbudet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jun 2019

Mysigt café och gelatetia på nyrenoverade Norra Stationsgatan. Tiotalet bord inomhus, några bord utomhus. Besök bara för gelaton är värt promenaden dit.

22 jul 2019

Det märks att de gjort sin efterforskning gällande glassen! Den är supergod! Sådär härligt luftig, och krämig. Testade vanilj och en saltad smörkaramell. Hade velat ha lite mera smak i vaniljen men mycket krämig! Det är ordentliga kulor, här s... Visa hela »