Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Greasy Spoon Tjärhovsgatan

3,6
28 betyg
Redigera Greasy Spoon Tjärhovsgatan

Användarbilder på Greasy Spoon Tjärhovsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Greasy Spoon Tjärhovsgatan av Elin E.
  • Bild från Greasy Spoon Tjärhovsgatan av Catrin M.
  • Bild från Greasy Spoon Tjärhovsgatan av Michaela J.
  • Bild från Greasy Spoon Tjärhovsgatan av Mikael O.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 nov 2018

Brunch all day, everyday.
Priserna är bra och det smakar gott. Deras pannkakor, mums
Avokadotoasten är god och generös.
Lokalen är omysig. Kakel och inga fönster, trästolar- lite klaustrofobiskt speciellt med tanke på att det fullsmockat också. Visa hela »

21 jan 2019

Stans, enligt mig, bästa brunch! Självklart är det svårt att gå hit en helg eftersom att kön är en mil lång.. men, den är lång av en anledning! Cafét på Tjärhovsgatan och det vid Odenplan är både lika trevliga (och go... Visa hela »

27 mar 2019

God pannkakor, eggsebenedict, avkoadotoast! Man vill äta allt på menyn!

Minuset är att det ej går att boka och man får gå dit och få en kö tid senast fick jag 1 h 20 minuter....

Fri påtår men kaffekopparna är små... Visa hela »

24 jan 2016

Soft frukost/brunch. Det klassiskt brittiska är tydligt, men även med lite andra inslag. De gillar pocherade ägg

10 jul 2017

Ett av mina favoritställen för brunch! Både på söder och i vasastan. Trendiga rätter på menyn, som ägg, avokadomackor och amerikanska pannkakor. Se till att komma i tid, annars kan det vara ganska saftiga väntetider!

Älskar -precis som al... Visa hela »

Listad i: Frulle!
15 okt 2016

Nämen nej, det här var ju inte bra! Jag vet inte om det beror på att jag blivit bortskämd eller om jag trivs alldeles för bra i miljön på Södermalm. Det kan också vara så att förväntningens var för högt ställda från... Visa hela »

8 mar 2021

Fantastisk mat, lite slamrig lokal, väldigt svårt att få plats. Men om en inte håller på att dö av hunger lönar det sig att köa för ett bord.

6 jun 2019

Idag testade vi äntligen Greasy spoon😊. Vi fick vänta ungefär en timme på ett bord, men de har ett smart bokningsystem så man får ett sms när det finns ett ledig bord😊. Jag tog pannkakor med jordgubbar, maränger och lemoncurd. Det var goda pannkakor men had... Visa hela »

16 sep 2020

Detta ställe är hajpat och jag förstår varför! Lokalen är jättemysig och maten är supergod.
Jag har varit här ett par gånger och personalen är lite för cool för att servera mig som gäst. Sist jag var där plockade de und... Visa hela »

18 aug 2018

Värt att testa deras frukost/brunch en gång tycker jag! Dock inte så mysigt och är helt smockat med folk både sittandes och väntandes i kö, vilket drar ner lite... Men väldigt gott!!

14 dec 2017

Absolut gott men ingen mysig stämning och sådär servis. Helt okej men inget förstahandsval..

7 feb 2019

Mitt absoluta favoritställe för en god brunch. Rekommenderar eggs benedict i kombination med american pancakes om du får riktig feeling eller har med dig någon i sällskapet som vill dela. Nackdelen med stället är att det inte går att boka bord, så rä... Visa hela »

1 dec 2014

Fullträff på Söder!

Jag har varit så sugen på att gå till Greasy Spoon ända sedan jag såg den första bilden och hörde namnet. Jag har smugit runt restaurangen som en osalig ande och i helgen var det äntligen dags för ett besö... Visa hela »

17 jun 2016

ett av Stockholms bästa brunch ställen!!

29 mar 2016

Utan tvekan bästa frukosten på söder. Gott, mysig personal och härlig lokal. Priset är väl lite negativt, runt 150 för en frukost med kaffe, juice och matig macka.

20 aug 2018 · Uppdaterad

God stämning och god mat. Inte jätteimponerad tyvärr. Jag tror att det handlar om att utbudet för veganer och glutenintoleranta inte är särskilt brett. När jag var där senast önskade jag att de tex hade glutenfri och veganska pannkakor men istället b... Visa hela »

23 jul 2018

Supergod brunch mat. Rekommenderar french banan toast - mums. Prisvärt och mycket trevlig personal!

16 sep 2018

God mat, kul koncept men ganska tråkigt?

Vid mitt besök på Greasy Spoon i Vasastan var jag relativt ny till brunch och allt som det innebär. Bra ställe att börja på var rekomendationen från vänner och bekanta.

Olikt från Pom &... Visa hela »

18 jun 2016

Det här stället förtjänar mer uppmärksamhet! Äntligen ett ställe som har tagit hänsyn till människor som gillar brunch men har svårt att pricka in tider. Avokadoröran förlänger livet.

16 sep 2015

En brittisk nostalgitripp med London-landskap på tapeterna och Brit-rock ur högtalarna samt charmig engelsktalande personal. Ett riktigt bra brunchhak som bjuder på klassiker à la English Breakfast men även kombinerar lite mer amerikanska influenser såsom trendiga... Visa hela »

Listad i: Frukost, Favoriter
Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.