Greasy Spoon Tjärhovsgatan

3,7
31 betyg
$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Greasy Spoon
3,7
31 betyg
Hemsida
Instagram

Brittiska Greasy Spoon har tagit brunchkonceptet ett steg längre och serverar frukost hela dagen. Menyn består av bland annat äggrätter, brunchtallrikar och pannkakor, samt brunchcocktails och andra drycker.

Föreslå ändringar

Recensioner av Greasy Spoon

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 feb. 2023

IMO är detta Stockholms bästa Brunch ställe 😍 Visst är väntetiden sjuka men jag tycker att det är alltid värt. Tips är att man ska tar sig dit vid 10:00 på helger för att slippa kö.

2 aug. 2023

Det här är min favorit greasy spoon location. Det är fint inrett och oftast inte extremt mycket väntetid (vilket man kan uppleva på tex Odenplan). Jag ÄLSKAR deras avocadomacka. Missa inte den!

Listad i: Söder
16 nov. 2018

Brunch all day, everyday.
Priserna är bra och det smakar gott. Deras pannkakor, mums
Avokadotoasten är god och generös.
Lokalen är omysig. Kakel och inga fönster, trästolar- lite klaustrofobiskt speciellt med tanke på att det fullsmockat också. Visa hela »

21 jan. 2019

Stans, enligt mig, bästa brunch! Självklart är det svårt att gå hit en helg eftersom att kön är en mil lång.. men, den är lång av en anledning! Cafét på Tjärhovsgatan och det vid Odenplan är både lika trevliga (och go... Visa hela »

27 mars 2019

God pannkakor, eggsebenedict, avkoadotoast! Man vill äta allt på menyn!

Minuset är att det ej går att boka och man får gå dit och få en kö tid senast fick jag 1 h 20 minuter....

Fri påtår men kaffekopparna är små... Visa hela »

24 jan. 2016

Soft frukost/brunch. Det klassiskt brittiska är tydligt, men även med lite andra inslag. De gillar pocherade ägg

15 okt. 2016

Nämen nej, det här var ju inte bra! Jag vet inte om det beror på att jag blivit bortskämd eller om jag trivs alldeles för bra i miljön på Södermalm. Det kan också vara så att förväntningens var för högt ställda från... Visa hela »

10 juli 2017

Ett av mina favoritställen för brunch! Både på söder och i vasastan. Trendiga rätter på menyn, som ägg, avokadomackor och amerikanska pannkakor. Se till att komma i tid, annars kan det vara ganska saftiga väntetider!

Älskar -precis som al... Visa hela »

Listad i: Frulle!
6 juni 2019

Idag testade vi äntligen Greasy spoon😊. Vi fick vänta ungefär en timme på ett bord, men de har ett smart bokningsystem så man får ett sms när det finns ett ledig bord😊. Jag tog pannkakor med jordgubbar, maränger och lemoncurd. Det var goda pannkakor men had... Visa hela »

8 mars 2021

Fantastisk mat, lite slamrig lokal, väldigt svårt att få plats. Men om en inte håller på att dö av hunger lönar det sig att köa för ett bord.

18 aug. 2018

Värt att testa deras frukost/brunch en gång tycker jag! Dock inte så mysigt och är helt smockat med folk både sittandes och väntandes i kö, vilket drar ner lite... Men väldigt gott!!

14 dec. 2017

Absolut gott men ingen mysig stämning och sådär servis. Helt okej men inget förstahandsval..

16 sep. 2020

Detta ställe är hajpat och jag förstår varför! Lokalen är jättemysig och maten är supergod.
Jag har varit här ett par gånger och personalen är lite för cool för att servera mig som gäst. Sist jag var där plockade de und... Visa hela »

1 dec. 2014

Fullträff på Söder!

Jag har varit så sugen på att gå till Greasy Spoon ända sedan jag såg den första bilden och hörde namnet. Jag har smugit runt restaurangen som en osalig ande och i helgen var det äntligen dags för ett besö... Visa hela »

17 juni 2016

ett av Stockholms bästa brunch ställen!!

7 feb. 2019

Mitt absoluta favoritställe för en god brunch. Rekommenderar eggs benedict i kombination med american pancakes om du får riktig feeling eller har med dig någon i sällskapet som vill dela. Nackdelen med stället är att det inte går att boka bord, så rä... Visa hela »

23 juli 2018

Supergod brunch mat. Rekommenderar french banan toast - mums. Prisvärt och mycket trevlig personal!

29 mars 2016

Utan tvekan bästa frukosten på söder. Gott, mysig personal och härlig lokal. Priset är väl lite negativt, runt 150 för en frukost med kaffe, juice och matig macka.

20 aug. 2018 · Uppdaterad

God stämning och god mat. Inte jätteimponerad tyvärr. Jag tror att det handlar om att utbudet för veganer och glutenintoleranta inte är särskilt brett. När jag var där senast önskade jag att de tex hade glutenfri och veganska pannkakor men istället b... Visa hela »

16 sep. 2018

God mat, kul koncept men ganska tråkigt?

Vid mitt besök på Greasy Spoon i Vasastan var jag relativt ny till brunch och allt som det innebär. Bra ställe att börja på var rekomendationen från vänner och bekanta.

Olikt från Pom &... Visa hela »

Sida 1 av 2