Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ish Café

4,0
4 betyg
Redigera Ish Café

Ish Café drivs av bland andra Jonas Lagerström från stjärnkrogen Etoile och Jonas Wiklander från hamburgerkedjan Brödernas. Tanken är att vara en nytänkande, trendig och kreativ plats där det serveras "food for every mood".

Användarbilder på Ish Café Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ish Café av Sarah A.
  • Bild från Ish Café av Sarah A.
  • Fin start på dagen!  – Bild från Ish Café av Birgitta B.
  • Bild från Ish Café av These S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 apr 2022

Vi testade det nya cafét Ish på drottninggatan🎉. Tyckte lokalen var väldigt schysst. På bilden ser ni den varmrökta laxen och under all sås ett ugnsbakat ägg. Vårt sällskap hade lite sprida åsikter om maten. Vissa tyckte det var okej och vissa... Visa hela »

13 apr 2022 · Uppdaterad

Nyöppnat ställe på Drottninggatan. En blandning mellan café och restaurang! Goda och stora portioner, även stor och bred meny. Vänligt snygg lokal och mycket instagram vänlig inredning. Fick tyvärr inte chansen att smaka dem olika bakverken, men såg m... Visa hela »

19 maj 2022

Härlig frukost på Ish! Övertygad om att luncherna är lika goda. Fattig riddare med hjortronsylt går rakt in i hjärtat på en norrländska ❤️ Croissanten med äggröra magiskt läcker!
Så häftigt att kocken Jonas Lagerström har... Visa hela »

26 maj 2022

Från ett frukost perspektiv ☕️

Jobbar man nära Drottninggatan och vill starta dagen med något extra, då är detta stället att göra det på! Här hittar du mat för alla tillfällen. Frukost, lunch, brunch - you name it ❣️

Lok... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.