Panini Centralen Tunnelgången

4,0
3 betyg
Café
Panini
4,0
3 betyg

Panini är en välkänd och etablerad kedja som finns på flera platser i Stockholm sedan 1990. Här hittar man ett stort utbud av sallader, men också wraps och olika typer av smörgåsar baserade på stenugnsbakat surdegsbröd som du kan köpa med. Dessutom erbjuds flera varmrätter som fungerar bra både till lunch och middag.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
3

Recensioner av Panini

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Panini är alltid ett säkert kort och ska man med ett tåg och behöver ha med sig lunch tycker jag att du ska köpa den här. Ett stort utbud av sallader men något som passar alla. Paninis sallader är alltid vällagade med mycket smak. Jag skulle kalla denna...

En varm famn i en annars ack så trist och stressig pendlarmiljö. Här får jag alltid ett leende samt trevlig och personlig service. Goda sallader och billigt kaffe.

Liten titt in butik för att köpa med sig mat. Perfekt när man ska iväg och åka och behöver något snabbt och enkelt.
Sallader och wraps finns bland annat. Jag har alltid tagit samma, och kommer nog va tråkig nog att alltid ta samma sallad när jag b...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
3

Representerar du Panini Centralen Tunnelgången?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Panini Centralen Tunnelgången?

Panini Centralen Tunnelgången ligger på Centralplan 15, 111 64, City, Norrmalm. I närheten ligger T-Centralen. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 250m).