Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Reload Superfood Bar Sveavägen

3,6
13 betyg
Redigera Reload Superfood Bar Sveavägen

Användarbilder på Reload Superfood Bar Sveavägen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Reload Superfood Bar Sveavägen av Elin E.
  • Bild från Reload Superfood Bar Sveavägen av Hanna H.
  • Bild från Reload Superfood Bar Sveavägen av Elin E.
  • Bild från Reload Superfood Bar Sveavägen av Elin E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 maj 2019 · Uppdaterad

Det bästa med reload är att man får stora seriösa sallader som de skakar om så att de blandas på riktigt. Personligen tog det ett tag innan jag hittade min favoritmix av de valbara tillbehören. Men tar gärna med, inte världens roligaste lokal. Inte hel... Visa hela »

25 aug 2018

Reload är absolut ett av mina favorit ställen. Men går hellre till den på Sergelgatan än på Sveavägen. Personalen är inte lika trevligt bemötande här och dom glömde bort ingredienser i min sallad. Dom var även snåla och gjorde mind... Visa hela »

13 dec 2018

Riktigt bra lunch. Prisvärt med runt 110 kr för en sallad med kyckling. Man får välja massor ingredienser, och man får mycket av allt. Kycklingfilén är den största jag sett (två ggr har jag tagit den, samma sak båda gångerna). Det gå... Visa hela »

7 jan 2019

Stockholms bästa veganska snickersboll hittar du här och stor är den också. Den kostar 45kr, men låt dig inte luras av de. Om du orkar äta upp hela själv - kontakta mig!

Jag gillar verkligen Reload. I min mening krigar den veganska fikan bland toppen i... Visa hela »

2 nov 2018

Jag gillar verkligen salladerna på Reload. Både de färdiga salladerna och de man gör själv är bra, det finns mycket att välja på och man får verkligen mycket av allt man väljer. Något som annat som är positivt är att salladen ä... Visa hela »

Listad i: Lunch
1 nov 2018

Jag besöker Reload återkommande, och det varierar en del i service och smak. Generellt är de väldigt trevliga och tillmötesgående, speciellt han jag misstänker driver stället, men haft riktigt dåligt bemötande några få gånger av... Visa hela »

12 feb 2020

Goda och väldigt prisvärda sallader. De är väldigt matiga så man blir faktiskt mätt som man inte alltid blir av sallader. Perfekt om man är sugen på en fräsch lunch!

De har även wraps, rawfood-bakelser och acai bowls som ser goda ut.

21 sep 2018

Oavsett om du blandar din egna sallad eller väljer från den färdiga menyn är det väldigt bra och fräscha luncher.

22 mar 2019 · Uppdaterad

Åt en supersmarrig egenkomponerad sallad här. Enorm portion (räcker nästan till två luncher). Smakade inte på smoothie bowlen men tyckte den såg god ut. Inte jättercharmigt kanske, men inte heller någon katastrof. Snabb service och bra priser! Helt... Visa hela »

30 jun 2015

Açaí till frukost bäddar för en grym dag med all sin näring och så känns det som att äta glass och vem vill inte äta glass till frukost!

Jag tänker att jag och Lily haft helt olika upplevelser och då jag inte druckit deras smoothi... Visa hela »

6 sep 2018

Verkar vara ett väldigt populärt ställe vid lunchtid. Deras utbud ser riktigt trevligt ut, sallader, bowls, smoothies, drycker och deras raw cakes såg riktigt välgjorda ut. Tyvärr är stället på sveavägen smått kaosartat, oorganiserat, hetsig... Visa hela »

26 maj 2019

Goda sallader som man blir väldigt mätt på!

8 dec 2015

Goda acai-skålar perfekt för frukost eller lunch. Lite för matosigt för min smak där inne men utmärkt ta-med ställe. De måste även styra upp smoothieutbudet (som de mixar, om man inte ber om något annat, på äppelmust?!)

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.