Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Robin Delselius Bageri

4,0 • 4 recensioner
Robin Delselius Bageri

Detta genuina kvartersbageri på Söder drivs av bagarsonen Robin Delselius, vars familj har lång erfarenhet inom yrket. Det både söta och matiga utbudet är egenproducerat, och den klassiskt stylade lokalen passar bra för en mysig fika eller matbit på plats.

I Munkens gamla lokaler på Renstiernas gata 19, där det har bedrivits café och bageri sedan 40-talet, öppnade 2016 ett nytt kvartersbageri. Robin Delselius som står bakom bageriet, namngivet efter honom själv, kommer från en riktig bagarfamilj som har drivit bageri och café i skärgården i tre generationer.

Här prioriterar man högkvalitativa råvaror och bakar allt själva. Bageriet lockar grannar i kvarteret och förbipasserande med bland annat fluffiga skumtoppar, smörbakade croissanter och välfyllda bröd- och bullhyllor. Du hittar också soppor och matiga mackor om du är ute efter något mer mättande. Kikar du in på morgonen frestar deras frukostpaket med valfri nybakad fralla med pålägg, färskmalet bryggkaffe eller te och valfri juice, smoothie eller yoghurt.

Som om inte godsakerna i sig vore nog är även den gamla lokalen smakfullt renoverad och inredd i samråd med inredningsstylisten Mari Strenghielm. Vitkaklade väggar, en gråmålad väggpanel, platsbygd sittbänk, hyllor och elementskydd i klövergaller och mörkbruna vintage-stolarna från Thonet skapar en klassisk men modern fikamiljö.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 apr 2018

Tänk att du hittar detta genuint mysiga ställe bara ett stenkast från ett av Stockholms trendigaste frukostställen! Skönt också att det fortfarande är möjligt att njuta av lugnet, gott kaffe och saftiga bullar här utan Instagram-maffians mat-stylande i... Visa hela »

4 mar 2018

Här jobbar trevlig personal och det finns ett väldigt gott och bra utbud av mat! Mackor, soppa, sallader, pannkakor etc till bra priset. Mysig miljö!

5 nov 2018

Lokalen är ljus, behaglig, hemtrevlig

Bra kvalitet på deras produkter. Brödet, bullar, lunchen, helt kart bra bageri

Äter du på plats (frukost el lunch) så blir det väldigt trångt och högljutt.

Min instagram avokadomacka var... Visa hela »

22 apr 2017

Det är väldigt bra! Maten, smörgåsar och bakelser håller en väldigthög nivå. Prisnivån är minst lika hög dock och de visar inga priser någonstans så det är alltid lite spännande att höra expediten säga totalen.