Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

StikkiNikki Götgatan

3,8 • 6 recensioner
StikkiNikki Götgatan

StikkiNikki är ett litet glasscafé som startade 2008 och som nu finns på flera ställen i Stockholm. Här kan glassfanatikern gå loss på färsk gelato gjord på enbart naturliga råvaror utan artificiella tillsatser. Både glass och sorbet finns hitta i olika smaker, liksom ekologiska toppings.

Se även StikkiNikki Skånegatan, StikkiNikki Drottninggatan, StikkiNikki Gamla stan, StikkiNikki Hornsbergs Strand, StikkiNikki Lövängsgatan, StikkiNikki Mariatorget, StikkiNikki Nybrogatan, StikkiNikki Sankt Eriksplan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 apr 2019

StikkiNikki finns här och var. Blir naturligt att det blir många glassbesök på somrarna! Ibland är det kö och ibland är det inte det. Det bästa med stikkinikki är att de har olika smaker varje dag och smakerna skiljer sig också på olika stä... Visa hela »

31 okt 2018

Efter allt tjat att glassen är så fantastisk blev det naturligt att testa.
Vad jag förstått så görs glassen samma dag,. Nya smaker hela tiden. Ovanliga smaker. Jag har testat bl.a choklad sorbet, popcornglass, olivoljaglass och en massa andra konstigheter.
J... Visa hela »

5 feb 2019

Alltid en god upplevelse! Goda, spännande och annorlunda smaker. Glassen känns alltid "lätt" och fräsch. Ett extrapoäng för att det alltid finns så många veganska alternativ.

10 nov 2018

Alltid bra, kul att testa nytt när det finns

20 aug 2018

Hade, efter vad jag hört, förväntat mig någon form av glass-paradis, a la de stora gelato-barerna i Italien - men jag blev lite besviken. Glassen var god, gjord på bra råvaror, men tyckte inte det fanns så många smaker att välja mellan. Gott men inte... Visa hela »

29 apr 2016

God glass med bra råvaror. Ett plus för nytänket och variationerna på smakerna.