Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Stockholm Foajé

0,0 • 0 recensioner
Stockholm Foajé

Stockholm Foajé är en modern kombination av café och restaurang med trendig inredning och centralt läge på Klarabergsviadukten 88 i Stockholm. Placeringen bjuder på ikonisk Stockholmsutsikt över Stadshustornet.

Ett stenkast från centralstationen ligger Stockholm Foajé. Om man istället för att röra sig in mot stan går några meter mot Kungsholmen hittar man lokalen med stora fönster mot gatan.

Här erbjuds fika i form av en maffigt fylld bakverksdisk vid kassan, liksom kaffe, te eller annan varm dryck. Den som är hungrig kan mätta magen med matiga mackor som BLT, en vietnamesisk Bahn Mi eller varför inte en klassisk Reuben. Alla mackor serveras med lantchips och sallad. Rätter som pasta och hamburgare kan också förekomma. Är man sugen på något lättare hittas sallader med alltifrån kyckling till rostbiff, räkor eller lax.

Har man vägarna förbi Foajé när eftermiddagen börjar övergå i tidig kväll kanske det är lockande med en afterwork. Menyn innehåller även appetizers och snacks. I dryckesväg är utbudet brett med något för alla.

Öppettiderna är generösa, från tidig morgon på vardagarna till sen kväll alla dagar. Förutom sofistikerad inredning med mässing, brun marmor, läder samt inslag av vinrött och petrolblått kan Foajé dessutom skryta med utsikt över Stockholmssymbolen själv – Stadshustornet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Stockholm Foajé!