Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

StrÅ

3,5
2 recensioner
StrÅ

På Åhléns ekologiska juicebar, StrÅ, hittar du kallpressade juicer och juicepaket med detoxeffekt, men även näringsrik "superfood" i stil med wraps och glutenfri gröt. Menyn består av laktosfritt, glutenfritt och veganalternativ som ska passa alla, inte bara hälsofreaks. Men vill man bli lite mer hälsosam så går det att få tips på träning och kost från personalen. Miljön går i samma stil med ljusa träslag, rostfritt stål och gröna inslag. Här ryms dessutom ett eget vetegräsväxthus.

Användarbilder på StrÅ

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 nov 2018

Besökte detta ställe ofta för lunch när jag jobbade tvärs över gatan. Fräscht och kändes framför allt nyttigt, lite speciella smaker som känns roliga, både i form av sallad och wrap. Goda juicer och rawbolls!

13 nov 2014

Äntligen riktigt bra juice mitt i shoppinghetsen.

Det är ingen hemlighet att jag är svag för god juice. Juice ska vara grön, fullproppad med nyttigheter och smaka fantastiskt. De senaste åren har Stockholm utvecklats precis åt det hållet och det ö... Visa hela »