Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Strandvägen 56 KMK

5,0 • 5 recensioner
Strandvägen 56 KMK

Restaurang Strandvägen 56 är definitionen av ett smultronställe, belägen längst ner på Strandvägen precis intill vattnet och Kungliga Motorbåt Klubben. Här serveras frukost, fika och smårätter med internationella smaker vid Djurgårdskanalen.

Under dagarna välkomnar Strandvägen 56 dig till vad de skulle vilja presentera som ett café, då de serverar frukost, fika och mackor. Lagom till kvällen förvandlas restaurangens atmosfär då de istället börjar servera smårätter med influenser från världens alla kök. Du hittar allt från hummertacos till vegetarisk chili på menyn, och trots restaurangens bredd ligger fokus alltid på hög kvalitet.

Läget är svårslaget med Djurgårdskanalen och dess båttrafik precis intill – perfekt för den som vill ha något trevligt att titta på. Lokalen, som pryds av kungliga porträtt och gamla foton, har plats för några få sällskap, medan det på terrassen utanför finns gott om bord att bänka sig vid vare sig solen är framme eller regnet är ett faktum (terrassen är prydd med tak). Du kan också slå dig ner längs solväggen, perfekt om man vill göra ett snabbt besök och luta sig tillbaka.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 jul 2019

Grym mat, grym dryck, grym service, grymt läge och grym atmosfär! 5/5 alltså!

8 jul 2019

Har både fikat där på dagen och ätit middag på kvällen. Bra mat, avslappnad atmosfär och otroligt fin utsikt över vattnet.

9 jul 2019

Alltid en favoritđŸ‘ŒđŸ‘ŒđŸ‘ŒđŸ’„

8 jul 2019

Gott, najs avslappnad miljö och utomordentlig trevlig personal. Hit kommer vi igen.

8 jul 2019

Supermysigt ställe med mycket trevlig personal! Maten är vällagad och jättegod. Trevligt att sitta vid vattnet när man äter, rekommenderar det starkt!