Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Systrarna Frö

4,8
5 recensioner
Systrarna Frö

På Kronobergsgatan på Kungsholmen hittar du Systrarna Frö, ett mysigt litet matcafé som serverar hälsosamma frukostalternativ och gröna lunchrätter med inspiration från hela världen. Här står vegetarisk och hälsosam mat i fokus, allt lagat från grunden.

Systrarna Frö drivs av de två systrarna Marie Fogde Hejda och Carina Asplund, som sedan tidigare även driver café i Nacka. Med Systrarna Frö har de skapat en liten café-oas mitt bland verkstäderna på Kronobergsgatan nära Fridhemsplan. I den ljusa, avskalade lokalen serverar de frukost och lunch med hälsosamt fokus, men du kan även hitta nybakade bullar, brownies och andra godsaker samt kaffe från lokalt kafferosteri. Med andra ord går det utmärkt att ta en förmiddagsfika eller tidig eftermiddagsfika på lite mer klassiskt manér.

Allting lagas och bakas på plats, och tanken är att det ska finnas något för alla. Därför varierar menyn från dag till dag och innehåller bland annat laktos- och glutenfria alternativ. Stort fokus ligger på färgstarka, vegetariska rätter såsom bowls och olika soppor. Till frukost kan du exempelvis få chiapudding, chaikokt gröt eller en bovetebowl med spännande ingredienser, eller helt enkelt nöja dig med kaffe och en smörgås.

Utöver frukost, fika och lunch erbjuder Systrarna Frö även catering och takeaway.

Användarbilder på Systrarna Frö Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Systrarna Frö av Veronica F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 nov 2019

Mysigt fik med bra pris. Smörgåsar, chiapudding, juice och kaffe. Inget spännande men alltid gott. Kaviarmackan på russinbröd får fem stjärnor!

29 aug 2019

Ett supermysigt ställe. Avslappnad och personlig personal. Otroligt god äggmackanpp rågbröd. Härlig juice. Väldigt prisvärt. Jag skulle absolut rekommendera Systrarna Frö till den som vill ha en okomplicerad, mysig, lugn och god start på dagen ⭐️

12 jul 2019

Systrarna med personal livar upp gatan med sin passion för mat. Det är mycket kärlek och bakom alla maträtter och super goda bakverk. Ber för helgöppet! /Diego

12 feb 2020

Godaste vegetariska lunch jag ätit! Tack ´:)

17 jan 2019

Grymt bra frukost 👌🏻

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.