Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tössebageriet

3,8
6 recensioner
Tössebageriet

Tössebageriet är en riktigt klassiker som funnits ända sedan 1920. Här finns allt i bageriväg du kan tänka dig. De är kända för sina tårtor och bullar, men egentligen är inget dåligt på Tösse. Att sitta i solen en helgdagmorgon i maj innan människor kommit upp ur sängen och njuta av deras frukost är något man bara måste pröva på.

Det är den prisbelönte konditorn Mattias Ljungberg som ligger bakom Tössebageriet sedan 1996.

Användarbilder på Tössebageriet Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tössebageriet av Deniz F.
  • Bild från Tössebageriet av Charlotte A.
  • Bild från Tössebageriet av Charlotte A.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 jan 2020

Tösse har länge funnits på min bucketlist och jag kommer ge en fyra av en anledning. Ett klassiskt konditori? Jag upplevde det snarare som ett modernt fast med klassiska småkakor och bakelser. I min värld tänker jag på urholkade, knarrande stolar och en interiö... Visa hela »

24 okt 2019

Det är något alldeles speciellt med ett klassiskt konditori. Tidlös inredning och fantastiskt fika! Tössebageriet fyller detta med råge och när jag dessutom fick njuta av en pistagebit var lyckan total!

7 feb 2020

Ett klassiskt bageri/kondis. Ligger mysigt till på en hörna. Mycket folk.

Jag köpte deras omtalade semmelwrap och jag ville så gärna älska den. Den ser ju så fin och god ut. Men tyvärr. Mandelmassan är lite för söt, för lite gr... Visa hela »

30 maj 2019

Klassiskt bageri och konditori.

Mysig atmosfär få sittplatser inne, skönt att de nu öppnat uteserveringen nu!
Har både fikat och handlat med mig till födelsedagar. Blir aldrig besviken!

De har både bullar, goda tårtor, kakor och ba... Visa hela »

13 feb 2020

Semlor är ett av mina absoluta favoritbakverk där kombinationen mellan kardemumman, fluffig grädde och en nötig mandelmassa skapar magi. Med detta sagt höll inte Tösses vanliga semla riktigt måttet. För vana tar jag gärna en klassisk semla så jag k... Visa hela »

11 jan 2017

Trevligt konditori.