Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Valhallabageriet

4,3 • 12 recensioner
Valhallabageriet

Det sägs att surdegsfanatiker i innerstan faktiskt bor på Östermalm, även om surdegshotellen verkar knoppa upp på Söder. Om nu så är fallet så har Valhallabageriet etablerat sig i rätt kvarter. Här i surdegsmeckat är de en snackis.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jun 2015

Näst godaste kardemumma-bullarna i Stockholm (bäst är Lux Bageri). Allt annat är strålande!

8 jan 2015

Stockholms bästa bageri! Det finns ingen som slår deras kardemummabullar, inte ens i närheten. Under julen så är deras saffransbullar de ljuvligaste man kan stoppa i sig. Alltid kö, alltid trevliga och bra bröd har de såklart också.

20 jul 2017

Riktig kvalitetsbageri! Enda minuset är att det kan bli trångt och rörigt vid beställning.

2 feb 2015

Åker allt som oftast förbi Valhallabageriet på vägen till jobbet och hämtar en frukostmacka. Annars brukar det bli en av de berömda kardemummabullarna, helt out standing.

6 jun 2016

Jag är en av de få som inte fallit handlöst för Vallhallabageriet. Semlorna är goda, bullarna sisådär. Brödet har jag inte testat än men får kanske göra det för att kunna ge en helhetsupplevelse. Det är bra, men dyrt, och jag fö... Visa hela »

17 jun 2017

Gott och aromatiskt bröd som fått utvecklas bra innan gräddning.

30 mar 2015

Jag älskar deras goda mackor med cream cheese och kalkon. Ibland har dom en macka med parmesankräm och salami som är grym.

Ett mysigt ställe med trevlig personal. Alltid lång kö, men det är vart väntan efter att ha smakat på deras fantastiska m... Visa hela »

Listad i: Favvocafén
10 aug 2015

Mycket bra bageri. Saknar fler - och rymligare - sittplatser

2 sep 2015

Antar att samtliga här recenserar en hel restaurang som 5 såvida de serverar en perfekt rätt? Loelz.

Absolut har de, efter 11 års erfarenhet, skapat en riktigt god kardemummabulle. Men de har också trånga och för få sittplatser samt en stän... Visa hela »

29 maj 2015 · Uppdaterad

Låter väl som en trasig skiva här som upprepar samtliga tidigare recensioner, men jäklar vad goda kardemummabullarna är. Oslagbara. De kan verkligen bröd, i alla dess former.

3 aug 2015

Bra kvalitet på allt :)

9 feb 2016

Allt är så sagolikt gott!!! Verkligen allt!!!