Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Valhallabageriet

4,3 • 12 recensioner
Valhallabageriet

Det sägs att surdegsfanatiker i innerstan faktiskt bor på Östermalm, även om surdegshotellen verkar knoppa upp på Söder. Om nu så är fallet så har Valhallabageriet etablerat sig i rätt kvarter. Här i surdegsmeckat är de en snackis.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Stockholms bästa bageri! Det finns ingen som slår deras kardemummabullar, inte ens i närheten. Under julen så är deras saffransbullar de ljuvligaste man kan stoppa i sig. Alltid kö, alltid trevliga och bra bröd har de såklart också.

Näst godaste kardemumma-bullarna i Stockholm (bäst är Lux Bageri). Allt annat är strålande!

Riktig kvalitetsbageri! Enda minuset är att det kan bli trångt och rörigt vid beställning.

Åker allt som oftast förbi Valhallabageriet på vägen till jobbet och hämtar en frukostmacka. Annars brukar det bli en av de berömda kardemummabullarna, helt out standing.

Gott och aromatiskt bröd som fått utvecklas bra innan gräddning.

Jag är en av de få som inte fallit handlöst för Vallhallabageriet. Semlorna är goda, bullarna sisådär. Brödet har jag inte testat än men får kanske göra det för att kunna ge en helhetsupplevelse. Det är bra, men dyrt, och jag fö... Visa hela »

Mycket bra bageri. Saknar fler - och rymligare - sittplatser

Antar att samtliga här recenserar en hel restaurang som 5 såvida de serverar en perfekt rätt? Loelz.

Absolut har de, efter 11 års erfarenhet, skapat en riktigt god kardemummabulle. Men de har också trånga och för få sittplatser samt en stän... Visa hela »

Låter väl som en trasig skiva här som upprepar samtliga tidigare recensioner, men jäklar vad goda kardemummabullarna är. Oslagbara. De kan verkligen bröd, i alla dess former.

Bra kvalitet på allt :)

Allt är så sagolikt gott!!! Verkligen allt!!!