Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Wiener Caféet anno 1904

2,5 • 11 recensioner
Wiener Caféet anno 1904

I över 100 år har Wienercaféet varit en populär mötesplats med klassiska vibbar av Wien och Paris. Efter en totalrenovering 2013 döptes det om till Wiener Caféet anno 1904, och som namnet antyder lever den tidiga 1900-talskänslan vidare.

Restaurangen drivs av PDF Brasserie Group, där bland andra Prinsen och Il Tempo ingår. Klicka här för att se samtliga krogar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Ellinor B.

Riktigt trevlig ställe med något för alla! Rätt val för den som bara vill ta en fika till den som är ute efter en hel måltid.

Jacob H.

Jag åt frukost här för några veckor sedan och gillar det skarpt. Kändes franskt och väldigt lyxigt. Jag åt en frukostsmörgås och yoghurt med bär och drack en kopp kaffe, allt var väldigt gott men prismässigt i överkant (runt 180 kr... Visa hela »

Malin S.

Jag har varit här både för middag, lunch och fika.

Middagen är otroligt prisvärd och det finns goda lite enklare rätter att välja bland. Det kan man inte tro när man hör namnet, men Wiener Cafét har faktiskt alkoholtillstånd.
... Visa hela »

Adam L.

För de flesta är Wiener Caféet bara ett café, eller max ett glas champagne. Många verkar ha missat att detta i princip går att använda som en fullskalig restaurang, vilket är jättetrevligt.

En schysst meny med lite caféinspirerad ma... Visa hela »

Rasmus E.

Lokalen känns anrik, utförandet är helt okej.

Stampe X.

Gott o mycket trevlig miljö

Cecilia L.

Bokade afternoon tea med en väninna. Väl på plats hade personalen oerhört tråkig attityd. Inte ett leende eller vänligt ord. Väl på plats fick vi välja te. Efter att ha valt kommer en otrevlig servitör och säger enkelt Afternoon tea är s... Visa hela »

Liss L.

Bad service :( very rude !!!

Kattis Z.

Jag hade höga förväntningar när jag bokade middag här. Dock blev jag och mitt sällskap väldigt besvikna. Tre av oss beställde wienerschnitzel (vilket man såklart tror att ett wienercafé ska klara att göra) tyvärr var den näst intill... Visa hela »

Ida A.

En stark tvåa får Wiener Caféet av mig. Vi var här på middag och åt wienerschnitzel, ingen större fel på den men absolut inte wow. Vår servitris hade noll koll på vinutbudet, utan skrattade bara när vi frågade efter rekommendation... Visa hela »

Eva R.

Torra bullar, oätlig crêpe. Ohyggligt höga priser. Vacker inredning och trevlig personal, men man vill ju att det man får att äta och dricka ska vara gott!