Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Erikssons Kött & Charkbod

4,0
3 recensioner
Erikssons Kött & Charkbod

I Birkastans hjärta, på Vikingagatan, ligger Erikssons Kött & Charkbod. Den här lilla speceributiken drivs av en styckmästare som har riktat in sig på att sälja kött och delikatesser av högsta kvalitet. Det finns även några sittplatser för den som vill ta en öl, ett glas vin eller äta något litet på plats, såsom en charkbricka eller en ölkorv.

Användarbilder på Erikssons Kött & Charkbod Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Erikssons Kött & Charkbod av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 feb 2019

Var ute efter en god köttbit till middag och åkte över halva stan för att testa Erikssons, men njae, blev faktiskt lite besviken. Fick en trist känsla direkt när jag kom in. Känslan på själva stället och de som hängde där (finns någ... Visa hela »

25 jan 2021

Alltid bra och kunnig service samt förstklassig kvalitet på kött och ost.

27 jun 2020

Så trevlig liten kvartersbutik och pub. Maten som serveras när Lisa jobbar är makalöst god. Tomas säljer enbart kvalitetskött och vet precis vart djuren kommer i från och till och med vad som ätit. Jag kan verkligen rekommendera ett stopp här, och varf... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.