Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Matbutik och saluhall Urban Deli Sveavägen

0,0 • 0 recensioner
Matbutik och saluhall Urban Deli Sveavägen

Skaldjur, charkuterier, färdigrätter, ekologiska delikatesser och färskt bröd. Det är några av inslagen på Urban Delis saluhall på Sveavägen nära Hötorget. I anslutning till butiken hittar du även Urban Delis restaurang, café och hotell som alla huserar under samma tak.

Sedan Urban Deli öppnade på Nytorget på Söder har konceptet gjort succé och öppnat filialer både innanför och utanför tullarna. Här ryms mängder av ekologiska livsmedel och närodlade grönsaker, samt kyldiskar fyllda med allt från kött och skaldjur till hälsosamma färdigrätter och juicer. I salladsbaren ”Salads 'n Stuff” plockar man ihop sin egen sallad, och i brödvagnen kan du även plocka på dig färska baguetter och frallor från Urban Delis eget bageri. Annars hittar du rawbars, choklad och andra sötsaker i hyllorna.

För den på språng erbjuds färdigpackade matlådor, bland annat vegetariska curryrätter, samt färdiga mackor, chiapudding, hälsosamma smoothies och mycket annat. Över disk kan du handla med dig bland annat Krav-märkt kött, ostron, krabbor, ostar och andra delikatesser. Missa inte halva priset på fisk och skaldjur varje söndag (t o m den 31 dec 2016).

Se även Urban Deli Sveavägen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Matbutik och saluhall Urban Deli Sveavägen!