Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Melanders Söderhallarna

3,6
5 recensioner

Melanders Söderhallarna

3,6
5 recensioner
Melanders Söderhallarna

Melanders Fisk inne i Söderhallarna är stället för fiskfantasten. Här finns matsal, bakficka, vinbar och delikatessbutik där man kan handla med sig råvaror och färdigrätter. På menyn hittar du annars rätter som fisk- och skaldjursgryta, fish and chips och stekt strömming. Sommartid finns uteservering mitt i vimlet på Medborgarplatsen som går under namnet Bodarna By Melanders.

Se även Melanders Butik & Brasserie, Melanders Östermalms Saluhall, Melanders Alvik, Melanders Saluhall Täby Centrum, Melanders Vaxholm, Tysta Mari

Användarbilder på Melanders Söderhallarna Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Melanders Söderhallarna av Hanna T.
  • Bild från Melanders Söderhallarna av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 sep 2018 · Uppdaterad

Ätit lunch här vid flera tillfällen, och jag tar alltid samma rätt, Skaldjurssoppan. Den är så himlans god. Buljong, fisk och skaldjur i perfekt smaksättning. Personalen är trevliga och kunniga gällande vilket vin som matchar bäst till maten, så... Visa hela »

23 okt 2019

En okej version av Melanders Fisk. Dock lite stelt och stimmigt pga att borden är ute i entrélobbyn till Söderhallarna och Filmstaden. Inte mysigt alls.

19 okt 2019

Trevlig skaldjursbuffé för ett väldigt bra pris! Att man får äta hur mycket räkor man vill för 249kr är drömmen. Goda räkor också och bra tillbehör såsom paj, sallad, bröd och olika såser till.

Men miljön... Visa hela »

22 sep 2016

Goda fiskrätter m matchande vin alkoholfritt om man så vill

15 mar 2017

Gillar man husman är den Toppen förutom alla goda fiskar.