Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Primör/Organico

4,0
3 recensioner
Primör/Organico

Primör/Organico stoltserar med ett brett sortiment ekologiska och biodynamiska produkter. Byggt på konceptet att mat ska vara kroppens medicin är enbart det bästa bra nog. Förutom frukt och grönt erbjuds även nyttiga sallader, matiga wraps och raw treats. Här anordnas även yogapass samt musikevents.

Användarbilder på Primör/Organico Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Primör/Organico av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 mar 2019

Himmelriket har öppnat sig för oss som älskar plant base food!! Hela deras utbud ser lockande ut och jag ville pröva allt! Tillslut blev det deras glutenfria wraps som är gjord på bovete. Wrappen var stor, matig och proppfull med massa götta! Riktigt god! Hit kom... Visa hela »

11 sep 2016

Butiksdelen ser trevlig ut men cafédelen kändes inte helt hundra. Små och rätt smaklösa smoothies.

4 aug 2016

Organico, eller som du kanske minns det: Primör har utvecklats och jag gillar det jag ser. Nu var jag ett fan redan innan de renoverade men funderade alltid på hur de gick runt. Nu verkar det gå bättre. När jag senast smet förbi var det nästan fullt på utes... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.