Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Söderhallarna

3,2
6 betyg
Redigera Söderhallarna

På Söderhallarna kan du både provsmaka och handla charkuterier, fisk, fågel, mejeriprodukter, grönsaker, blommor och mycket mer. Här finns också ett stort utbud av caféer, butiker och restauranger. Det är lätt att man råkar spendera en hel eftermiddag här. Precis som det ska vara med saluhallar så kommer alla produkter från utvalda uppfödare och leverantörer och håller hög kvalitet. Varje handlare har sin egen nisch med specialkunskaper om just sina produkter.

Användarbilder på Söderhallarna Visa alla

  • Lägg till bild
  • Vegansk kebabtallrik – Bild från Söderhallarna av Elena G.
  • Bild från Söderhallarna av Ida B.
  • Bild från Söderhallarna av Ida B.
  • Bild från Söderhallarna av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 okt 2019

Söderhallarna är inte den sexigaste eller mysigaste av saluhallar. Egentligen ganska tråkig om jag ska vara helt ärlig. Däremot så finns det man önskar sig och lite till. Gott bröd & fika hos Sebastien, fantastiska sallader och vegansk hos My Vagina, Fis... Visa hela »

26 okt 2019

Söderhallarna, klassisk saluhall med stilrena säljställen. Dock lite för stelt och omysigt för att hänga där längre stund. Känns som att de inte nyttjas ytan till max. Kanske beror på lägre försäljningssiffror.

8 okt 2018

Saluhallen i sig själv är i högklass och kvalité. Många olika diskar med allt man kan önska sig. Testa, köp hem eller ät på plats. Brukar inte vara för stimmigt utan man kan sitta och äta utan att känna sig störd. trevliga män... Visa hela »

22 nov 2019

Jag älskar saluhallar. Betyder inte att jag besöker de ofta men när jag väl är på plats är jag lyrisk. Tyvärr kan jag ej säga detta om Söderhallarna. Hela stället ger mig alltid en moloken och dyster känsla. Utbudet av råvaror och ha... Visa hela »

14 jan 2015

Söderhallarna känns inte lika lyxig som Östermalmshallen och har inte lika härligt go stämning som Hötorgshallen men det är bra ändå, på sitt sätt.

Precis som tidigare skrivits så är det svårt att bestämma sig fö... Visa hela »

23 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.