Björn Axén Åhléns City

2,8
4 betyg
Frisör
Hemsida
Björn Axén
2,8
4 betyg
Hemsida

Björn Axén är en av landets mest kända frisörkedjor och finns även att hitta på T-baneplan i Åhléns City. Efter en renovering av salongen har den fått dov och stilig känsla mitt i shoppingens epicentra. Sju frisörer finns på plats och utlovar bästa service. Här hittar man även märkets egna produkter till försäljning.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Björn Axén Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Björn Axén

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 nov 2018

Klipp och färgning hos en trainee för 1000 kr.
De jag haft har varit hur bra som helst men det gäller att pricka rätt person (fast det gäller alltid när man testar nytt ställe)
Cava ingår under tiden. Kaffe och vänligt bemötande.
Seriö... Visa hela »

7 jul 2016

Egentligen borde jag kanske ge 4 med det känns närmare 3,5 och då hamnar vi här. Det är en klassisk destination och ett ställe jag går till när jag vill ha allt gjort på en och samma gång och inte har tid att åka till lugnet som är Nac... Visa hela »

24 jun 2015

Bra om du vill få klipptid fort då (åtminstone jag upplever att) de har lägre beläggning. Fick dock inte den härliga känslan av att vara på salong, kändes mest inklämt i ett hörn i ett varuhus. Klippningen är det absolut inget fel på.

15 feb 2019

Är så missnöjd. Bokade tid med deras Top Stylist för 1100 kr. Han gjorde ingenting. Sköjde bara håret (ingen massage), ingen balsam i, klippte minimalt utan att arbeta igenom håret, klippte en för kort lugg och sen inte mycket mer. Kollade inte att hå... Visa hela »