Björn Axén Birger Jarlsgatan

5,0
2 betyg
Frisör
Hemsida
Instagram
Björn Axén
5,0
2 betyg
Hemsida
Instagram

Björn Axén, en av Stockholms mest välrenommerade frisörsalonger, har flera adresser och fem olika frisörkategorier att välja mellan. Salongen på Birger Jarlsgatan rymmer två plan med plats för 33 frisörer, ett chambre separée och märkets egna produkter.

I många år har Björn Axén varit ett obligatoriskt inslag på Stockholms frisörkarta. Salongen startades av hovfrisören Björn Axén 1963 och har idag fyra salonger i Sverige samt några av landets mest erfarna frisörer. Produkterna säljs världen över och finns i länder som Norge, Schweiz och Sydkorea. Ett av de senare tillskotten till familjen är den rymliga salongen på Birger Jarlsgatan som öppnade 2013 och ramas in av såväl klassisk inredning som utvalda materialval och höga fönster.

Här kan du välja om du vill klippas av en trainee, en Junior Hairdresser, en Hairdresser, en extra erfaren Top Stylist, eller kanske till och med en Senior Top Stylist. Mottot är att kunden ska stå i fokus och garanteras såväl toppservice som bästa hårvårdsprodukter. Utöver klippning erbjuds allt från färg och toning till hårförlängningar, kreativa uppsättningar, hela stylesessioner eller bara en "quick fix" inför festen. Hårförlängningar utförs med Keratinvax och asiatiskt hår i olika nyanser. Välj mellan tapehår och feather extensions i olika färger, mönster, tjocklekar och längder.

Salongen erbjuder även bruduppsättningar som kan bokas i ett eget chambre separée. Här kan den blivande bruden klä om och ta ett glas med sina vänner innan det är dags för vigsel.

Se även Björn Axén Norrlandsgatan och Björn Axén Åhléns City

Föreslå ändringar

Användarbilder från Björn Axén Användarbilder

Recensioner av Björn Axén

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jul 2015

Trodde att jag hade haft bra frisörer tidigare, men Christian som klipper mig spelar i en helt annan liga!

13 aug 2018

Elvira är helt fantastisk på rakpermanent! Galet bra jobb och resultat!