Björn Axén Norrlandsgatan

inga betyg
Frisör
Hemsida
Instagram
Björn Axén
inga betyg
Hemsida
Instagram

Björn Axén, en av Stockholms mest välrenommerade frisörsalonger, har flera adresser och några av landets mest erfarna frisörer. På Norrlandsgatan 7 hittar du den största och äldsta salongen som totalrenoverades 2013.

I många år har Björn Axén varit ett obligatoriskt inslag på Stockholms frisörkarta. Salongen startades av hovfrisören Björn Axén 1963 och har idag fyra salonger i Sverige samt några av landets mest erfarna frisörer. Produkterna säljs världen över och finns i länder som Norge, Schweiz och Sydkorea. Den ljusa upplagan på Norrlandsgatan är Björn Axéns äldsta salong. Lokalen rymmer 32 frisörstolar samt en shop på gatuplan.

Björn Axén har fem olika frisörkategorier. Här kan du välja om du vill klippas av en trainee, en Junior Hairdresser, en Hairdresser, en extra erfaren Top Stylist, eller kanske till och med en Senior Top Stylist. Mottot är att kunden ska stå i fokus och garanteras såväl toppservice som bästa hårvårdsprodukter. Utöver klippning erbjuds allt från färg och toning till hårförlängningar, kreativa uppsättningar, hela stylesessioner eller bara en "quick fix" inför festen.

Hårförlängningar utförs med Keratinvax och asiatiskt hår i olika nyanser. Såväl tapehår som feather extensions i olika färger, mönster, tjocklekar och längder finns att välja bland. Salongen erbjuder även proffsiga bruduppsättningar, och i mån av plats även ett chambre separée där bruden kan förbereda sig tillsammans med sitt sällskap inför vigseln.

Se även Björn Axén Birger Jarlsgatan och Björn Axén Åhléns City

Föreslå ändringar

Användarbilder från Björn Axén Användarbilder

Recensioner av Björn Axén

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Björn Axén Norrlandsgatan!