Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Green Heads Birkastan

5,0
5 recensioner
Green Heads Birkastan

På Green Heads erbjuds ekologisk och giftfri hårvård som är bra för både kropp och natur. Här kan man bland annat färga håret med växtfärg och lera, eller få en inpackning med naturliga ingredienser såsom vegetabiliska oljor och avokado. Salongen har även Stockholms första gröna nagelbar.

Att ta hand om sitt hår är det många som månar om – samtidigt är det även många som månar om miljön och vilka produkter som används till svallet. En salong som inriktar sig på just hälsosamma hårbehandlingar är den certifierat gröna salongen Green Heads. Här satsar man på en hemtrevlig känsla av vardagslyx, med mönstrade tapeter och gröna växter, och när det kommer till behandlingar och produkter är det rakt igenom grönt och giftfritt som gäller. Även kaffet som serveras är ekologiskt.

För den som ska färga håret jobbar salongen endast med färger som är fria från hälso- och miljöfarliga kemikalier, parabener, ammoniak och andra skadliga ämnen. Istället används växtfärger som frisörerna blandar ihop själva beroende på vad som passar. Vill man ljusa upp hårfärgen används uppljusningslera gjord på lera, ren väteperoxid och salter. Bortsett från klipp, färg och naturliga inpackningar erbjuds bland annat styling och hårförlängningar, och man kan även unna sig ekologiska nagelbehandlingar i salongens nagelbar.

Se även Green Heads Sofo

Användarbilder på Green Heads Birkastan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 jan 2020

Jag går hos Dorotea: grym!
Kombinationen av en härlig och lugn miljö där man verkligen får varva ner (älskar massagestolen vid schamponeringen) och kreativa frisörer som verkligen tar hand om en 👍

För mig är det viktigt att miljön inte... Visa hela »

11 okt 2019

Så fort jag är i Stockholm så bokar jag en tid hos Green Heads. De är så bra på växtfärg och styling. Medvetna om att använda bra produkter och ta hand om ens hår. Dorotea är väldigt kunnig och duktig, bokar alltid hos henne.

11 okt 2019

Fantastiskt fräsch och härlig salong! Massagestolar i schamponeringen och gott kaffe! Dorotea är en underbar och otroligt kompetent frisör. Så nöjd och ser alltid fram mot att komma tillbaka!

10 okt 2019

Otroligt duktiga frisörer och mysig miljö. Kan numera med gott samvete färga håret eftersom jag vet att det inte belastar vare sig miljön eller frisörernas (eller min egen) hälsa. Har aldrig gått besviken från Green Heads!

1 okt 2019

Bästa frisörbytet jag har gjort. Joacim är grym och det blir ursnyggt varje gång. Älskar att han dessutom har en långsiktig plan för mitt hår.🙌