Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hårcenter Kungsgatan

3,2
11 recensioner
Hårcenter Kungsgatan

På Kungsgatan i stadens hjärta är pulsen hög och ambitionen på topp. Likaså är det inne hos Hårcenter Sthlm som här har en av sina salonger. När många andra frisörer har samma höga strävan om att kombinera ett brett utbud på behandlingar och ett bra produktsortiment, lyckas Hårcenter där många andras ambitioner faller platt. Kanske är det därför som företaget stått starkt ända sedan 1995.

Se även: Hårcenter Olof Palmes Gata och Hos Marie

Användarbilder på Hårcenter Kungsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hårcenter Kungsgatan av Karolina R.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 okt 2018

Jag betalade 2500:- för samma behandling som jag på alla andra salonger betalar 1500:-. Jag borde ha avtalat priset innan, om jag hade vetat att de skulle lura mig. Dessutom ville jag ha håret rakt avklippt, men frisören har helt förstört min lugg (som ni ser på... Visa hela »

6 aug 2017

Vilket kundbemötande och duktig personal som erbjuder kaffe till kunden när man kommer tidigare än avtalat tid och som verkligen tar hand om än! Rekommenderar detta ställe starkt👏👍

28 sep 2017

Värsta upplevelsen jag någonsin varit med om! Kände mig så pass kränkt och förnedrad över hur dåligt bemött jag blev och hur dålig service det var! Jag skulle färga håret men mitt hår blev istället helt förstört oc... Visa hela »

26 apr 2019

RIKTIGT dåligt. Skulle aldrig sätta min fot där igen.

13 apr 2016

Tack !!
Underbara Nelly för den bästa hårupplevelsen någonsin, 3st behandlingar på 5tim kostnad 3590:- men ojojoj vilken förvandling. Min mans reaktion var underbar :)

6 okt 2018

Vill varna alla för denna Salong.
Vet inte ens om hon som klippte var frisör. Kände på en gång att det kändes fel av hennes slappa attityd. Förstörde håret helt fast hon bara skulle klippa topparna. Min 5 åriga dotter hade klippt rakare. Fick... Visa hela »

30 aug 2018

Tack för en snygg färg på mitt gråa tråkiga hår fina Tania och även för en härlig busig frisyr. Med vänlig hälsning, Maj-Britt 💛

30 aug 2018

Flerstegsbehandling utfört av en manlig frisör väldigt skickligt och värt varenda krona. Tack så hemskt mycket / Patricia

30 aug 2018

Tack bästa matte för min snygga frilla från din nya stammis Johannes ⭐️

25 sep 2015

Tack härliga Lilly för den underbara omvandlingen,färgade bort mina grå o slingade mitt annars tråkiga råttfärgade hår. Tack ännu en gång :)

19 aug 2018

Otroligt missnöjd med min blondering. Ojämnt och ser ut som en fläckig och ojämn utväxt pga dålig balayageteknik. Blev väldigt mycket dyrare än vad det stod på hemsidan. REKOMENDERAS ej

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

23 okt 2017 · Uppdaterad

Det är värsta upplevelse i mitt liv , mitt hår som tugummi och gick av mycket ,ville ha ice blond fått svart grön hår i ställe , betalat 2750kr för kort hår , fick Inte tillbaka mina pengar heller , alla bilder Photoshop från Fadi på hå... Visa hela »

18 jul 2017

Bokade Steffi och kom lite tidigt för att det skulle finnas gott om tid. Hon var fett sur och otrevlig, ingen kunskap alls om kundbemötande. Den andra frisören där gick också bara runt och såg sur ut, det är astråkig stämning på salongen. Sen nä... Visa hela »

6 aug 2017

Superduktiga frisörer!