Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hårcenter Kungsgatan

4,0 • 4 recensioner
Hårcenter Kungsgatan

På Kungsgatan i stadens hjärta är pulsen hög och ambitionen på topp. Likaså är det inne hos Hårcenter Sthlm som här har en av sina salonger. När många andra frisörer har samma höga strävan om att kombinera ett brett utbud på behandlingar och ett bra produktsortiment, lyckas Hårcenter där många andras ambitioner faller platt. Kanske är det därför som företaget stått starkt ända sedan 1995.

Vi har skrivit det förr och vi skriver det igen, för redaktionen fullkomligen älskar salonger med en uppdaterad och informativ hemsida, och Hårcenter är inget undantag. Redan här kan du ta del salongens utbud och frisörteam. För att inte glömma bort ställets oförskämt humana prisnivåer där både klippning och färgning landar långt under tusenlappen. En sund och välkommen trend i tider där priser allt oftare sätts efter image och inte kvalité.

Så hur är kvalitén här då? Betalar man efter resultat? Redaktionen skulle snarare säga att kvalitén och erfarenheten som finns inom dessa väggar överträffar priset, med andra ord är det inget annat än valuta för pengarna.

Se även: Hårcenter Olof Palmes Gata och Hos Marie

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 aug 2017

Vilket kundbemötande och duktig personal som erbjuder kaffe till kunden när man kommer tidigare än avtalat tid och som verkligen tar hand om än! Rekommenderar detta ställe starkt👏👍

28 sep 2017

Värsta upplevelsen jag någonsin varit med om! Kände mig så pass kränkt och förnedrad över hur dåligt bemött jag blev och hur dålig service det var! Jag skulle färga håret men mitt hår blev istället helt förstört oc... Visa hela »

13 apr 2016

Tack !!

Underbara Nelly för den bästa hårupplevelsen någonsin, 3st behandlingar på 5tim kostnad 3590:- men ojojoj vilken förvandling. Min mans reaktion var underbar :)

25 sep 2015

Tack härliga Lilly för den underbara omvandlingen,färgade bort mina grå o slingade mitt annars tråkiga råttfärgade hår. Tack ännu en gång :)

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

23 okt 2017 · Uppdaterad

Det är värsta upplevelse i mitt liv , mitt hår som tugummi och gick av mycket ,ville ha ice blond fått svart grön hår i ställe , betalat 2750kr för kort hår , fick Inte tillbaka mina pengar heller , alla bilder Photoshop från Fadi på hå... Visa hela »

18 jul 2017

Bokade Steffi och kom lite tidigt för att det skulle finnas gott om tid. Hon var fett sur och otrevlig, ingen kunskap alls om kundbemötande. Den andra frisören där gick också bara runt och såg sur ut, det är astråkig stämning på salongen. Sen nä... Visa hela »

6 aug 2017

Superduktiga frisörer!