Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist

5,0
5 recensioner
Redigera Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist
Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist

Mirres är en väletablerad frisörsalong på Fridhemsplan som erbjuder en mängd olika hårbehandlingar och vägleder kunderna inom hår, hud och skönhet. Här kan du bland annat klippa dig, färga håret, göra en hårförlängning eller boka in en laserbehandling.

Mirres har funnits på Kungsholmen i över 30 år och har många stamkunder samt nya kunder som kommer på rekommendation. Här jobbar utbildade frisörer som har gesällbrev och som håller sig uppdaterade kring de senaste trenderna inom klippning, färgning och styling genom olika kurser. Målet är att man som kund alltid ska känna sig nöjd. Bakom salongen står grundaren Mirre, som även har mästarbrev. Utbudet av behandlingar är stort och inkluderar bland annat hårbehandlingar såsom klippning, slingor och färg, olika inpackningar och hårförlängningar. Salongen samarbetar även med floristen Maria Wiberg när det kommer till att använda blommor i håruppsättningar.

Det går även att boka in olika laserbehandlingar om du exempelvis har åldersfläckar, pigmentförändringar, ärr eller vill bli av med hårstrån eller en gammal tatuering. Salongen erbjuder laserbehandlingar med Superbium bios och arbetar med sin egen Erbium YAG-laser, som gör så att kollagenet drar ihop sig. Mirres är medlemmar i både Frisörföretagarna och Svenska Laser-Medicinska Sällskapet.

Användarbilder på Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist Visa alla

  • Lägg till bild
  • Mirre gör show – Bild från Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist av Mirre Mariana D.
  • Mirre i Australien – Bild från Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist av Mirre Mariana D.
  • Våran nöjda kund Frida – Bild från Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist av Mirre Mariana D.
  • Kort frisyr – Bild från Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist av Mirre Mariana D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 maj 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har varit på flera hår salonger i Stockholmsområdet och Mirre är lätt den bästa frisören jag har varit på. Jag avhuggna mitt hår och fick en lob, och jag älskar det!

26 sep 2019

Älskar detta ställe! :D

28 aug 2019

Jättebra service och framförallt är personalen jättetrevlig! Rekommenderar!

7 mar 2018

Bästa salongen i stan!

2 mar 2018

Fantastiskt bemötande, kunniga och servic som få.