Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Natasha Sthlm

5,0
6 recensioner
Natasha Sthlm

Boka en tid på salongen Natasha Stockholm om du söker en klippupplevelse utöver det vanliga. Inget lämnas åt slumpen här, och det märks på salongens kunniga frisörer samt lojala kundkrets. I den här delen av stan duger bara det bästa och det har Natasha Stockholm förstått sedan starten 2005.

Press och media har varit ett naturligt forum för denna ambitiösa salong sedan man började, och med sin snygga och tydliga hemsida ger man kunden redan här en försmak av frisörernas talang och kunskaper. Tv och tidningar har under åren visat både kreativa uppsättningar och festliga hårfrisyrer som Natashas team har skapat, och det kan man ju givetvis även som kund få ta del av.

När det kommer till produktutbud har man valt en intressant linje. Välkända Redken har i Sverige kommit att bli förknippat med de mest selektiva salongerna, tack vare märkets vårdande produkter. Salongens senaste tillskott, Pureology är en nykomling på den svenska marknaden och erbjuder en skonsam serie hårvårdsprodukter för det färgade håret.

Användarbilder på Natasha Sthlm Visa alla

  • Lägg till bild
  • NATASHA STHLM öppnar En ny salong på Sibyllegatan 14 – Bild från Natasha Sthlm av Natasha T.
  • NATASHA STHLM Öppnar en BLow Dry – Bild från Natasha Sthlm av Natasha T.
  • Känslan där! – Bild från Natasha Sthlm av Stefan S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 maj 2020

Klippte mig här för första gången. Otroligt nöjd!

29 nov 2018

Riktigt proffsigt och topp kvallite på färgning och klippning. Super nöjd alla gånger!

30 maj 2018

Översätt till svenska »

They are great in wedding friezes and makeup when several of my friends have been helped by Natasha himself and have become super nice! .

7 maj 2018

Vill tacka för min färgning. Har fått så mycket beröm! Tack fina Natasha!!

2 apr 2017

De är stora inom bröllopsfrisyrer och smink då flera av mina vänner har fått hjälp av självaste Natasha och blivit super fina! .

28 jan 2017

Vill man känna sig snygg så bokar man Natasha. Hon har en fantastisk känsla när det kommmer till färg.