Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Salong Arvet

0,0 • 0 recensioner
Salong Arvet

På salong Arvet på Östermalm erbjuds allt från klipp och färg till klassisk rakning. Ägarna Sam och Rosanna satsar på kreativitet och personligt bemötande, och ambitionen är att anpassa behandlingarna individuellt, oavsett om man vill fixa ögonbrynen, få en hårförlängning eller vårda skägget.

Med stil och service som ledord har Arvet satt siktet på en salong dit kunderna vill återvända gång på gång. Här vill man plocka fram det bästa ur varje person och erbjuda proffsiga tips och råd, men också varm och trygg atmosfär. Tanken är att vara salongen som sticker ut på Östermalm. Hemtrevliga och trendiga inslag möter rustika och klassiska barberarinfluenser, och utbudet är lika brett. Behandlingarna sträcker sig från klippning (dam/herr/barn/pensionär) och skräddarsydda färgbehandlingar till rakning och skäggputs.

På salongen kan man även luta sig tillbaka för lite frans- och brynfix, en styling inför kvällen eller hela bruduppsättningen. Den som vill förlänga svallet erbjuds extensions med inledande konsultation. Salongen uppdaterar hela tiden behandlingarna med inspiration från aktuella trender, och utför dem med kända produkter. Resultatet anpassas däremot efter varje kund. Vill du vara extra mån om din egen stil är det bara att köra en konsultation inför besöket.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Salong Arvet!