Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Salong Arvet

0,0
0 betyg
Redigera Salong Arvet

På salong Arvet på Östermalm erbjuds allt från klipp och färg till klassisk rakning. Ägarna Sam och Rosanna satsar på kreativitet och personligt bemötande, och ambitionen är att anpassa behandlingarna individuellt, oavsett om man vill fixa ögonbrynen, få en hårförlängning eller vårda skägget.

Med stil och service som ledord har Arvet satt siktet på en salong dit kunderna vill återvända gång på gång. Här vill man plocka fram det bästa ur varje person och erbjuda proffsiga tips och råd, men också varm och trygg atmosfär. Tanken är att vara salongen som sticker ut på Östermalm. Hemtrevliga och trendiga inslag möter rustika och klassiska barberarinfluenser, och utbudet är lika brett. Behandlingarna sträcker sig från klippning (dam/herr/barn/pensionär) och skräddarsydda färgbehandlingar till rakning och skäggputs.

På salongen kan man även luta sig tillbaka för lite frans- och brynfix, en styling inför kvällen eller hela bruduppsättningen. Den som vill förlänga svallet erbjuds extensions med inledande konsultation. Salongen uppdaterar hela tiden behandlingarna med inspiration från aktuella trender, och utför dem med kända produkter. Resultatet anpassas däremot efter varje kund. Vill du vara extra mån om din egen stil är det bara att köra en konsultation inför besöket.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Salong Arvet!

Användarbilder på Salong Arvet Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.