Butikspärlor utanför tullarna

Stockholm ökar i storlek när gränserna mellan innerstad och förort långsamt suddas ut. Många fantastiska butiker fortsätter att följa trenden och väljer att lokalisera sig utanför tullarna. Här guidar dig till guldgruvorna som bjuder på härlig shopping utan storstadsstress.

Awesome Rags

Trendigt livsstilskoncept

På Awesome Rags hittar man det senaste inom mode från handplockade märken med fokus på kvalité och trendfaktor. Deras breda sortiment inckluderar märken såsom Carin Wester, Rodebjer och Mini Market.

ByUs for you

Mode och inredning

Denna livsstilsbutiken har sedan 1982 erbjudt handplockade varor av inom kvinnligt mode, design- och inredningsdetaljer. Två butiker ingår i detta koncept, den ena är inriktad på mode, den andra inredning. Byus for you presenterar ett fyrtiotal välkända och utplockade varumärken som D&G, UGG, Odd Molly och många fler.

  • Adress:
    • ByUs for you, Stockholmsvägen 55 (Lidingö Centrum), Lidingö

Amazing Seven

Trendig multibrandbutik

Den imponerande multibrandbutiken har funnits i Farsta Centrum sedan den nya delen öppnades. Här är hittar du plagg som valts ut med yttersta noggrannhet för att forma Amazing Sevens originella stil. De senaste varumärkena och den inspirerande miljön skapar en unik upplevelse i förorten.

Wårdhs

Varumärken från hela världen

Som en oas bland de 160 butiker som finns i Täby Centrum hittar man Wårdhs. Butiken är laddad med välkända varumärken som Hugo Boss, Scotch & Soda, Lacoste, Polo Ralph Lauren och Tiger. Bland de utvalda kvalitetsprodukterna hittar man lätt något som faller i smaken.

  • Adress:

Jackie

Stilrent och elegant

Den trendmedvetna kedjan finns på flera adresser kring Stockholmsområdet. På Jackie finns ett härligt utbud av de hetaste varumärken som Marc by Marc Jacobs, Acne, Moncler och Victoria Beckham för att nämna några.

  • Adress:

Underverket Hammarby Sjöstad

Lyxiga underkläder

Botanisera bland märken som Abecita, Aubade, Calvin Klein och Wonderbra när endast det bästa duger till dig själv eller till någon nära och kär. Vem behöver köa på varuhusen när man kan få hjälp direkt av experterna?