Frisörer med drop-in i Stockholm

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Som så ofta i livet är det svårt att förutse när man plötsligt får lite tid över, tid man ofta önskar att man gjort något med, som till exempel att gå till frisören och fixa håret. Kanske vill du kapa längden, fixa topparna, testa en ny färg eller unna dig en uppfräschande blow-dry. Men valet av frisör är något som är betydelsefullt för många, och därför guidar vi er till de bästa frisörerna med drop-in i Stockholm, så att du vet var du kan titta förbi nästa gång du får tid.

Se alla våra frisörguider:

Salong VITA

Nybrogatan 7, Östermalm

Trendkänsla och personlig service

Bakom dörren till Salong Vita på Nybrogatan erbjuds allt från klippning, hårförlängning och uppsättning till frans- och brynfärgning. Här arbetar ett team av proffsiga frisörer där kreativiteten flödar. Tanken är att du ska känna dig som hemma, och ambitionen är att erbjuda vardagslyx som räcker ända hem.

Mirres

Drottningholmsvägen 13, Kungsholmen

Professionella behandlingar

Mitt på Fridhemsplan hittar du den väletablerade frisörsalongen Mirres, som även har laserbehandlingar. Frisörerna har koll på de senaste trenderna och erbjuder professionella behandlingar för kvinnor, män och barn. Att boka tid i förväg är alltid en bra idé, men salongen har även drop-in i mån av tid.

  • Prisexempel: Damklipp ca 820 kr, herrklipp ca 720 kr

Hej! Rådmansgatan 52

Rådmansgatan 52, Vasastan

I modernt manér

Den här salongen hittar du i en modern lokal på Rådmansgatan i Vasastan. Här arbetar ett litet team av frisörer med fingertoppskänsla och hög ambition vad gäller service. Hit kan du komma för att klippa håret, färga ögonbrynen eller få en festlig uppsättning, för att nämna några av deras behandlingar.

  • Prisexempel: Klippning från ca 750 kr

Raw Hair

Sibyllegatan 32, Östermalm

Hårförlängning på drop-in

På Raw Hair (före detta Klippoteket) kan du göra en hårförlängning även på drop-in-tid, men självklart även klippa dig. Salongen specialiserar sig på hårförlängningar, löshår och keratinbehandlingar och har lång erfarenhet på området.

  • Prisexempel: Klippning kort hår från ca 420 kr, långt hår från ca 520 kr

Hårgänget

Götgatan 31, Södermalm

Gedigen erfarenhet

Teamet på Hårgänget i Stockholm har en kombination av gedigen erfarenhet och trendkänsla när det kommer till hår och styling. I salongen på Götgatan erbjuder de sina kunder allt från klippning till färgning och styling.

Hair Cut Kista Galleria

Danmarksgatan 42

Bredd på behandlingar

Ute i Kista Galleria hittar du salongen Hair Cut, som har en stor lokal med plats för många kunder. Här kan du klippa, färga och fixa håret, men även ta hål i öronen, få skägget trimmat eller välja bland ett stort urval av hårvårdsprodukter.