Frisörer med drop-in i Stockholm

Som så ofta i livet är det svårt att förutse när man plötsligt får lite tid över, tid man ofta önskar att man gjort något med, som till exempel att gå till frisören och fixa håret. Kanske vill du kapa längden, fixa topparna, testa en ny färg eller unna dig en uppfräschande blow-dry. Men valet av frisör är något som är betydelsefullt för många, och därför guidar vi er till de bästa frisörerna med drop-in i Stockholm, så att du vet var du kan titta förbi nästa gång du får tid.

Se alla våra frisörguider:

Salong VITA

Trendkänsla och personlig service

Bakom dörren till Salong Vita på Nybrogatan erbjuds allt från klippning, hårförlängning och uppsättning till frans- och brynfärgning. Här arbetar ett team med proffsiga frisörer där kreativiteten flödar. Här ska du känna dig som hemma, och ambitionen är att erbjuda vardagslyx som räcker ända hem.

  • Prisexempel: Klippning från ca 820 kr
  • Adress:

Hej! Rådmansgatan 52

I modernt manér

Den här salongen hittar du i en modern lokal på Rådmansgatan, mitt i Vasastan. Här arbetar ett litet team av frisörer med fingertoppskänsla och hög ambition vad gäller service. Hit kan du komma för att klippa håret, färga ögonbrynen eller få en festlig uppsättning, för att nämna några av deras behandlingar.

Raw Hair

Bland Stockholms salongskvarter

Till Klippoteket på Sibyllegatan kan du droppa in sex dagar i veckan. Här arbetar några av landets bästa frisörer med erfarenhet ända från 90-talet. Pulsen och den festliga stämningen är något man stoltserar med här, något du får ta del av oavsett om du ska klippa dig eller göra en hårförlängning.

Hårgänget

Gedigen erfarenhet

Teamet på Hårgänget i Stockholm har en kombination av gedigen erfarenhet och trendkänsla när det kommer till hår och styling. I salongen på Götgatan erbjuder de sina kunder allt från klippning till färgning och styling.

  • Prisexempel: Från ca 420 kr
  • Adress:

Hair Cut Kista Galleria

Bredd på behandlingar

Ute i Kista Galleria hittar du salongen Hair Cut, som har en stor lokal med plats för många kunder. Här kan du klippa, färga och fixa håret, men även ta hål i öronen, få skägget trimmat eller välja bland ett stort urval av hårvårdsprodukter.