Frisörer som är bra på hårförlängning i Stockholm

Hur många drömmer inte om ett perfekt Hollywoodsvall? Men axelkort hår växer inte ut över en natt. Till hjälp finns numera en rad erkända och tillgängliga metoder som erbjuder löshår för ett längre och tjockare hår. Frisörsalonger som specialiserat sig på just hårförlängning och extensions breder ut sig över Stockholm. Ord som weaving, keratinvaxslingor, lim, microringar, stick hair och clip-on blir allt vanligare. Vi har tagit reda på vilka salonger i Stockholm som är bra på just hårförlängningar och extensions. Ni hittar dem nedan!

Kolla även våra andra frisörguider:
- Stockholms bästa frisörer
Prisvärda frisörer 

Rapunzel of Sweden: Levererar löshår världen över
Prisbelönta Rapunzel är en av de största leverantörerna av löshår i Norden, med kunder världen över. Hos flaggskeppsbutiken och salongen på Regeringsgatan mitt i Stockholm kan man köpa det eftertraktade löshåret över disk och givetvis få olika typer av hårförlängningar med clip-on, nail och tejp.
Prisexempel: Insättning från ca 440 kr (clip-on 3 pieces)
Mer information: Rapunzel of Sweden, Regeringsgatan 67, City


Rapunzel of Sweden

Swedish Natural: Kvalitet och låga priser i fokus
Professionella hårförlängningar till bra priser - det står i centrum hos den här salongen nära Odenplan som har attraherat flera bloggare. Salongen använder sig av europeisk remy-hår, vilket både ska ge en naturlig look och passa alla, samt av den populära produkten Olaplex.
Prisexempel: Från ca 2 700 kr
Mer information: Swedish Natural, Sveavägen 79, Vasastan


Swedish Natural

Headzone: Äkta löshår i alla nyanser
Hårförlängningar och färg är en specialitet hos Headzone, vars ljusa salonger finns på flera ställen i centrala stan. Här urförs extensions med äkta löshår från kända löshårsfabriker i Italien, och håret finns dessutom på lager i alla tänkbara nyanser vilket även gör det möjligt för drop-in-tider. Oavsett behandling är priserna humana.
Prisexempel: Keratin ca 40 kr/slinga, tejp ca 150 kr/slinga
Mer information: Salong Headzone Barnhusgatan, Barnhusgatan 1c, City
Mer information: Salong Headzone Rådmansgatan, Rådmansgatan 46, Vasastan
Mer information: Salong Headzone S:t Eriksgatan, S:t Eriksgatan 76, Vasastan


Headzone

Salong VITA: Avslappnad exklusivitet för fallet
Salong VITA har en bred och proffsig frisörstyrka som garanterat hjälper dig med att förlänga fallet. På salongen, som är oväntat stor, får du både exklusivitet och ödmjukhet, vilket innebär att du lugnt kan slappana av när hårslingorna fixas av säkra händer. Priset på hårförlängningen avgörs efter konsultation.
Prisexempel: Enligt överenskommelse
Mer information: Salong VITA, Nybrogatan 7, Östermalm

 
Salong VITA

Claque la Mouche: "Allt är möjligt"
En glad färgslinga i det unga håret, en vackert fyllig grå page eller ett långt Hollywood-svall; allt går att fixa. Claque la Mouche erbjuder effekter i kort hår, fyllighet eller ordentlig förlängning. Salongen har jobbat med extensions länge och använder både äkta hår och syntet beroende på vad som passar bäst. Äkta vara kommer från Indien - slingorna fäster man med keratin.
Prisexempel: Helförlängning syntet 5 000 kr, förlängning äkta hår 6 000-8 700 kr
Mer information: Claque la Mouche, Pelikansgränd 1, Gamla Stan


Claque la Mouche

Michael & Frisörerna: Lång erfarenhet inom hårextensions
Det ambitiösa gänget på Michael & Frisörerna är skickliga på hårförlängning och inleder med en noggran konsultation innan rätt hår köps in. Hårförlängningen utförs med skonsamma microringar för att inte slita på svallet, och håret kommer från Indien, Asien och Europa. Ett tips är att följa skötselråden på hemsidan för att hålla förlängningen i toppform.
Prisexempel: Från 3 000 kr
Mer information: Michael & Frisörerna, Götgatan 84, Södermalm


Michael & Frisörerna

Peach Stockholm: Extensions med remyhår
De små salongerna med stor erfarenhet, inte minst när det kommer till extensions. På Peach änvänder man SoCaps keratinvaxextensions, ett remyhår med bra kvalitet som anpassas efter den naturliga hårfärgen. Metoden ska dessutom vara extra skonsam mot håret. Välj allt från enkel förtjockning till hel förlängning; inspiration finns det gott om på salongens blogg!
Prisexempel: Från 2 400 kr
Mer information: Peach Stockholm Vasastan, Vanadisplan 2, Vasastan
Mer information: Peach Stockholm Östermalm, Erik Dahlbergsallén 9, Östermalm


Hårförlängning, före och efter, från Peach

Wendy's Hair: Populär specialist inom löshår och hårförlängning
Ett rikskänt proffs med över 15 års erfarenhet av hårförlängningar. Salongen använder sig bland annat av She by So Cap och Glorious Extensions samt keratinvax, clips och tape. De importerar även AdrianaKuhl Hairextensions från Italien och erbjuder ett bra pris för dessa.
Prisexempel: Löshår från ca 45 kr/slinga
Mer information: Wendy's Hair, Luntmakargatan 95, Vasastan

Kameleonten: Skonsam lyx på chic salong
Kameleonten satsar på medveten lyx rakt igenom, däribland exklusiva hårförlängningar som ska vara skonsamma för både håret och plånboken. Löshåret kommer från Peak's Hair och Hairtalk och appliceras med tape-metoden för att slita mindre och se mer naturligt ut på samma gång, och du kan garanterat räkna med skräddarsydda tips från frisören.
Prisexempel: Från 2 100 kr
Mer information: Kameleonten, Odengatan 23, Östermalm


Kameleonten

W Lounge: Erbjuder allt från Hairtalk
Här görs Hairtalk-extensions med tempelhår som är Fair Trade, både fullförlängning och singelpaket. Under tiden är det bara att ta en kopp kaffe, läsa en tidning och njuta av den sköna miljön. Behöver du Hairtalk-produkter så finns även de att hitta på salongen.
Prisexempel: Fullförlängning från ca 4 800 kr, singelpaket från ca 1 500 kr
Mer information: W Lounge, Rådmansgatan 50, Vasastan


W Lounge

Koivisto/Karlsson: Trendig utfyllnad
Här jobbar några av Sveriges bästa hårtekniker. Salongen har två olika metoder för hårförlängning som ger mycket hår per slinga eller passar för riktigt tunt hår. Bortsett från en mängd olika nyanser att välja mellan kan du få rakt, vågigt eller lockigt hår. Båda metoderna är skonsamma i sina fästningstekniker.
Prisexempel: Glorious Hair Extensions från ca 6 200 kr, So.Cap, Toupema Belgal (keratin) från ca 5 200 kr
Mer information: Koivisto/Karlsson, Tegnérgatan 12, City


Koivisto/Karlsson

Cardell Hair Lounge: Välkänd salong med servicekänsla
Den välmeriterade salongen Cardell på Grev Turegatan är ett känt namn i press- och modesvängen. Här fixas extensions i en rad olika färger och färgkombinationer med italienskt kvalitetshår från She by SO.CAP. Salongen använder värmetång för att skonsamt värma fast keratinfästena, och du väljer givetvis om du vill ha rakt, vågigt eller lockigt svall.
Prisexempel: Från 5 120 kr
Mer information: Cardell Hair Lounge, Grev Turegatan 23, Östermalm

 
Cardell Hair Lounge

Andra guider du kanske är intresserad av
- Spa: Stockholms bästa spa
- Skobutiker: Guiden till Stockholms bästa skobutiker
- Yoga: Guiden till Stockholms bästa yogaställen
- Gym: Guiden till Stockholms bästa gym
- Aktiviteter: Den kompletta guiden till aktiviteter i Stockholm
- Caféer: Guiden till Stockholms bästa caféer
- Pubar: Guiden till Stockholms bästa pubar
- Romantiska restauranger: Guiden till mysiga restauranger i Stockholm
- Nattklubbar: Stockholms bästa nattklubbar

Om guiden till hårförlängning i Stockholm
Guiden till frisörer som är bra extensions i Stockholm uppdateras löpande. Prisinformationen uppdateras någon gång per år eller oftare. Maila oss på hello@thatsup.se om du vet någon frisör som erbjuder riktigt bra löshår i Stockholm som vi har missat och borde skriva om. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. Annars hoppas vi att du får en trevlig upplevelse på det ställe du nu väljer att gå till.

Relaterade artiklar:

Visa på karta