Frisörer som är bra på hårförlängning i Stockholm

Hur många drömmer inte om ett perfekt Hollywoodsvall? Men axelkort hår växer inte ut över en natt. Till hjälp finns numera en rad erkända och tillgängliga metoder som erbjuder löshår för ett längre och tjockare hår. Frisörsalonger som specialiserat sig på just hårförlängning och extensions breder ut sig över Stockholm. Ord som weaving, keratinvaxslingor, lim, microringar, stick hair och clip-on blir allt vanligare. Vi har tagit reda på vilka salonger i Stockholm som är bra på just hårförlängningar och extensions. Ni hittar dem nedan!

Andra guider du kanske är intresserad av:

Swedish Natural

Kvalitet och låga priser i fokus

Professionella hårförlängningar till bra priser - det står i centrum hos den här salongen nära Odenplan som har attraherat flera bloggare. Salongen använder sig av europeisk remy-hår, vilket både ska ge en naturlig look och passa alla, samt av den populära produkten Olaplex.

 • Prisexempel: Från ca 2 700 kr
 • Adress:

Headzone

Äkta löshår i alla nyanser

Hårförlängningar och färg är en specialitet hos Headzone, vars ljusa salonger finns på flera ställen i centrala stan. Här urförs extensions med äkta löshår från kända löshårsfabriker i Italien, och håret finns dessutom på lager i alla tänkbara nyanser vilket även gör det möjligt för drop-in-tider. Oavsett behandling är priserna humana.

Salong Headzone Barnhusgatan
Salong Headzone Rådmansgatan
Salong Headzone S:t Eriksgatan

Noir

Exklusiv helhetsupplevelse

På Regeringsgatan mitt i city hittar du den här omtalade, moderna salongen som bland annat erbjuder hårförlängningar med olika tekniker. Allt från kompletta förlängningar till lite mindre utfyllnader görs med Hairtalk, och självklart ingår en personlig konsultation.

 • Prisexempel: Hårförlängning inkl klipp ca 3940-9900 kr
 • Adress:
  • Noir, Regeringsgatan 80, Norrmalm/City

Salong VITA

Avslappnad exklusivitet för fallet

Salong VITA har en bred och proffsig frisörstyrka som garanterat hjälper dig med att förlänga fallet. På salongen, som är oväntat stor, får du både exklusivitet och ödmjukhet, vilket innebär att du lugnt kan slappana av när hårslingorna fixas av säkra händer. Priset på hårförlängningen avgörs efter konsultation.

 • Prisexempel: Enligt överenskommelse
 • Adress:

Claque la Mouche

"Allt är möjligt"

En glad färgslinga i det unga håret, en vackert fyllig grå page eller ett långt Hollywood-svall; allt går att fixa. Claque la Mouche erbjuder effekter i kort hår, fyllighet eller ordentlig förlängning. Salongen har jobbat med extensions länge och använder både äkta hår och syntet beroende på vad som passar bäst. Äkta vara kommer från Indien - slingorna fäster man med keratin.

 • Prisexempel: Helförlängning syntet 5 000 kr, förlängning äkta hår 6 000-8 700 kr
 • Adress:

Michael & Frisörerna

Lång erfarenhet inom hårextensions

Det ambitiösa gänget på Michael & Frisörerna är skickliga på hårförlängning och inleder med en noggran konsultation innan rätt hår köps in. Hårförlängningen utförs med skonsamma microringar för att inte slita på svallet, och håret kommer från Indien, Asien och Europa. Ett tips är att följa skötselråden på hemsidan för att hålla förlängningen i toppform.

Salong Arvet

En salong som sticker ut

Salong Arvet på Östermalm drivs av ägarna Sam och Rosanna som satsar på kreativitet och personligt bemötande. Här erbjuds allt från klipp och färg till barberartjänster och bruduppsättningar, alltid med hänsyn till trender och personlig stil. Hårförlängningar görs med Hairtalk Extensions.

 • Pris: Kontakta salongen
 • Adress:

Peach Stockholm

Extensions med remyhår

De små salongerna med stor erfarenhet, inte minst när det kommer till extensions. På Peach änvänder man SoCaps keratinvaxextensions, ett remyhår med bra kvalitet som anpassas efter den naturliga hårfärgen. Metoden ska dessutom vara extra skonsam mot håret. Välj allt från enkel förtjockning till hel förlängning; inspiration finns det gott om på salongens blogg!

Peach Stockholm Vasastan
Peach Stockholm Östermalm

Wendy's Hair

Populär specialist inom löshår och hårförlängning

Ett rikskänt proffs med över 15 års erfarenhet av hårförlängningar. Salongen använder sig bland annat av She by So Cap och Glorious Extensions samt keratinvax, clips och tape. De importerar även AdrianaKuhl Hairextensions från Italien och erbjuder ett bra pris för dessa.

 • Prisexempel: Löshår från ca 45 kr/slinga
 • Adress:

Kameleonten

Skonsam lyx på chic salong

Kameleonten satsar på medveten lyx rakt igenom, däribland exklusiva hårförlängningar som ska vara skonsamma för både håret och plånboken. Löshåret kommer från Peak's Hair och Hairtalk och appliceras med tape-metoden för att slita mindre och se mer naturligt ut på samma gång, och du kan garanterat räkna med skräddarsydda tips från frisören.

 • Prisexempel: Från 2 100 kr
 • Adress:

Koivisto/Karlsson

Trendig utfyllnad

Här jobbar några av Sveriges bästa hårtekniker. Salongen har två olika metoder för hårförlängning som ger mycket hår per slinga eller passar för riktigt tunt hår. Bortsett från en mängd olika nyanser att välja mellan kan du få rakt, vågigt eller lockigt hår. Båda metoderna är skonsamma i sina fästningstekniker.

 • Prisexempel: Glorious Hair Extensions från ca 6 200 kr, So.Cap, Toupema Belgal (keratin) från ca 5 200 kr
 • Adress: