Guiden till rörmokare i Stockholm

Att själv sätta sig in i hemmets vatten-, värme- och rörsystem kan ofta vara svårt och dessutom en säkerhetsrisk. Det är därför viktigt att man anlitar en professionell rörmokare eller vvs-firma när det är dags att titta till exempelvis stammar eller värmepannor. Oavsett om man behöver hjälp med mindre projekt, som att installera tvättmaskin eller avloppsrensningar, eller om en bostadsrättsförening behöver stambyte, så finns det flera rörmokare i Stockholm som erbjuder sådana tjänster. Nedan har vi listat några av de vvs-firmor och rörmokare som hjälper dig med allt inom vvs och rör. Några företag erbjuder dessutom akut hjälp, vid vattenläcka eller stopp i avloppet. Här är guiden till bra rörmokare i Stockholm.

Se även:

Interspol

Allt för dina rörsystem

På Interspol arbetar handplockad personal som är specialiserade inom flera olika va-tjänster och erbjuder på så vis ett helhetskoncept. Oavsett om du behöver en stamspolning eller vill installera ett matavfallssystem så kan Interspol hjälpa dig.

Interspol

Cyklande rörmokaren

Vvs på cykel

Som namnet antyder transporterar sig den här vvs-firman via cykel, för att spara både tid och på miljön. De erbjuder vvs-tjänster för såväl privatpersoner som bostadsrättföreningar, samt under större byggprojekt i hela Stockholm.

Cyklande rörmokaren

Alvis rörakut

Hjälp med kort varsel

Behöver du snabb hjälp vid exempelvis vattenläckage, stopp i avloppet eller andra akuta problem? Då kan Alvis rörakut rycka in med kort varsel, 365 dagar om året. I övrigt har de ett brett utbud av tjänster inom vvs.

Alvis rörakut

Kvalitetsbygg

Komplett vvs-lösning

Kvalitetsbygg är specialiserade inom alla typer av vvs-arbeten och erbjuder allt från kompletta stambyten och nyproduktioner, till renoveringar och regelbunden service.

Kvalitetsbygg

RS Rörservice

Från nyproduktion till underhåll

RS Rörservice har över 18 år erfarenhet av vvs-arbeten och har bra service och tillgänglighet i fokus. Här jobbar erfarna rörmokare, montörer och servicetekniker som utför jobb inom nyproduktioner, liksom underhåll.

RS Rörservice

Viklunds VVS

Generationer av kunskap

Viklunds VVS startades av Johan Viklund som är tredje generationens rörmokare i familjen. Här utför certifierade rörmokare arbeten för bostadsrättföreningar och privatpersoner i hela Stockholms län.

Viklunds VVS

Hägersten VVS

Skräddarsydda lösningar

Genom Hägersten VVS kan du få hjälp med såväl installationer av tvätt- och diskmaskiner som avloppsrensningar och stambyten. De erbjuder skräddarsydda lösningar så att dina behov och önskemål blir uppfyllda.

Hägersten VVS