Guiden till Stockholms bästa badrumsbutiker

Badrummet är en sådan typisk plats i hemmet som man gärna vill renovera, eller göra om. Vare sig man vill fräscha till något, ändra stilen eller göra om från golv till tak så är det bäst att vända sig till en badrumsspecialist, som är expert på området. Det finns en mängd olika stilar, material och prisnivåer att välja bland, och valet ligger helt i dina händer – vårt jobb är att presentera dig för valmöjligheterna. Här är guiden till Stockholms bästa badrumsbutiker.

KvÀnum

Sibyllegatan 34, Östermalm

Anno 1923

Här samsas funktion, design och utseende sedan 1923 då snickaren Gustav Johansson startade Kvänum. Stilrena snitt, modern design och hög kvalitet står i fokus när du får ditt badrum gjort via denna badrumsbutik, som du hittar på Östermalm.

Badrumsbutiken

Södermannagatan 44

Allt och lite till

På Södermalm i Stockholm hittar du denna badrumsbutik, med ett namn som inte lämnar några frågetecken. Här hittar du såväl tillbehör som helhetslösningar, och en webbshop med ännu större utbud om du föredrar att göra dina inköp online.

Kvik

Birger Jarlsgatan 43, Norrmalm/City/Östermalm

SkrÀddarsydda lösningar

Råd, tips och personlig service för dig som har frågor och funderingar när det kommer till badrum. Kvik har flera butiker i Sverige, varav denna hittas centralt belägen på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Inspireras av olika badrum och få hjälp med att ta fram en perfekt lösning för just dig.

Marbodal

Birger Jarlsgatan 60, Östermalm/Vasastan

Fokus pÄ personlig service

Personalen på Marbodal har ett stort intresse för att hjälpa dig att hitta det du vill ha, från början till slut. De kan hjälpa dig med att mäta, och föreslå material och funktioner som skulle passa just ditt hem. Marbodals butik huserar på centralt på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

 

Badrumsfixaren

Ingemarsgatan 6, Vasastan

Renoveringsexperter

Kompletta lösningar vare sig du vill ha råd eller redan är säker på vad du vill ha. I denna butik intill Vanadislunden finns ett stort utbud, och hjälp med att ta fram såväl design som praktiska lösningar.

Italienska badrumsbutiken

Design Ă  la Italien

Har du en förkärlek för italiensk design? Här på Italienska badrumsspecialisten, har personalen god kunskap och expertis kring just det. Du hittar dem i Vasastan, nära till både Odenplan och Rådmansgatans tunnelbana.