Guiden till Stockholms bästa badrumsbutiker

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Badrummet är en sådan typisk plats i hemmet som man gärna vill renovera, eller göra om. Vare sig man vill fräscha till något, ändra stilen eller göra om från golv till tak så är det bäst att vända sig till en badrumsspecialist, som är expert på området. Det finns en mängd olika stilar, material och prisnivåer att välja bland och valet ligger helt i dina händer – vårt jobb är att presentera valmöjligheterna för dig. Här har vi samlat bra badrumsbutiker i Stockholm där du kan få hjälp med att förverkliga dina badrumsdrömmar.

KvÀnum

Sibyllegatan 34, Östermalm

Anno 1923

Här samsas funktion, design och utseende sedan 1923 då snickaren Gustav Johansson startade Kvänum. Stilrena snitt, modern design och hög kvalitet står i fokus när du får ditt badrum gjort via denna badrumsbutik, som du hittar på Östermalm.

Badrumsbutiken

Södermannagatan 44

Allt och lite till

På Södermalm i Stockholm hittar du denna badrumsbutik, med ett namn som inte lämnar några frågetecken. Här hittar du såväl tillbehör som helhetslösningar och en webbshop med ännu större utbud, om du föredrar att göra dina inköp online.

Kvik

Birger Jarlsgatan 43, Norrmalm/City/Östermalm

SkrÀddarsydda lösningar

Råd, tips och personlig service för dig som har frågor och funderingar när det kommer till badrum. Kvik har flera butiker i Sverige, varav denna hittas centralt belägen på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Inspireras av olika badrum och få hjälp med att ta fram en perfekt lösning för just dig och dina behov.

Marbodal

Birger Jarlsgatan 60, Östermalm/Vasastan

Fokus pÄ personlig service

Personalen på Marbodal har ett stort intresse för att hjälpa dig att hitta det du vill ha, från början till slut. De kan hjälpa dig med att mäta och föreslå material och funktioner som skulle passa just ditt hem. Marbodals butik huserar centralt på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Badrumsfixaren

Ingemarsgatan 6, Vasastan

Renoveringsexperter

Kompletta lösningar vare sig du vill ha råd eller redan är säker på vad du är ute efter. I denna butik intill Vanadislunden finns ett stort utbud och du får hjälp med att ta fram såväl design som praktiska lösningar.

Badrumsspecialisten

Birger Jarlsgatan 55, Norrmalm/City/Östermalm

40 Ă„rs erfarenhet

Familjeföretaget Badrumsspecialisten, som du hittar på Birger Jarlsgatan, har över 40 års erfarenhet av badrum. Med den spetskompetensen kan de hjälpa dig att utforma ditt badrum efter just dina önskemål. Sortimentet som erbjuds är brett och rymmer allt från kakel, WC-stolar och badkar till duschväggar och övrig badrumsinredning.

Italienska badrumsbutiken

Design Ă  la Italien

Har du en förkärlek för italiensk design? På italienska badrumsspecialisten har personalen god kunskap och expertis kring just detta. Du hittar dem i Vasastan, nära både Odenplan och Rådmansgatans tunnelbana.