Guiden till Stockholms bästa barnfrisörer

Stockholm kryllar av duktiga frisörer, men hur ser det egentligen ut med salonger som även riktar sig till barn? Vi har sonderat utbudet och letat fram extra barnvänliga alternativ när det är dags för kidsen att klippa sig. Nedan hittar du mysiga, avkopplande och kreativa frisörsalonger som erbjuder barnklippningar – ibland även i kombination med pyssel och film. Eller vad sägs om att ta med minstingen till en riktig barbershop? Här hittar du Stockholms bästa barnfrisörer.

Kolla även
- Frisörer: Guiden till Stockholms bästa frisörer
- Prisvärda frisörer: Guiden till prisvärda frisörer i Stockholm
- Familjevänliga restauranger: Familjevänliga restauranger i Stockholm

Patricia Z Hair and Beauty: Mysigt för alla åldrar
På den här personliga Östermalmssalongen är alla välkomna, stora som små. Här finns till och med en lekfull barnhörna med böcker och TV. Koppla av med en cappuccino i salongens massagestol medan kidsen blir klippta och ompysslade.
Pris: Barnklippning 0-10 år ca 300 kr, barnklippning 10-15 år ca 370 kr
Mer information: Patricia Z Hair and Beauty, Östermalmsgatan 78, Östermalm


Patricia Z Hair and Beauty

Maison 63: Grundades redan 1931
Ta med barnen till den här välkomnande frisörsalongen i klassisk art deco-stil och passa på att varva ned på samma gång. Själva salongen grundades för över 80 år sedan och drivs idag av två erfarna frisörer som har rötterna i Ryssland och jobbar helt ekologiskt.
Pris: Barnklippning 0-7 år, ej tvättning, ca 320 kr, junior 8-12 år inkl tvättning ca 420 kr
Mer information: Maison 63, Nybrogatan 63, Östermalm

Ecohair Stockholm: Eko-alternativet
En både mysig och ekologisk frisörsalong på Kungsholmen som även klipper barn. Glöm allt vad hälso- och miljöfarliga kemikalier heter; här är det naturprodukter som gäller. Salongen pryds av orientaliska kuddar där man kan sjunka ner med ekologiskt te eller kaffe.
Pris: Barnklippning under 10 år ca 400 kr
Mer information: Ecohair Stockholm, Södra Agnegatan 28, Kungsholmen

Salong Hairteam: Naturligt utan kemikalier
Den här salongen på Kungsholmen riktar sig till alla åldrar och jobbar dessutom med naturliga produkter utan kemikalier. Priset för barnklippning gäller de allra minsta, upp till 6 år.
Pris: Barnklippning upp till 6 år ca 250 kr
Mer information: Salong Hairteam, Hantverkargatan 8, Kungsholmen

Happy Scissors: Omtyckt barnfrisör
Vid Liljeholmskajen huserar den här kreativa salongen som även är en riktigt populär barnfrisör. Hit hittar många småttingar för att få ny frisyr utan stress. Under tiden kan det bli både barnprogram, kakor och skoj.
Pris: Barnklippning t o m 10 år ca 250 kr
Mer information: Happy Scissors, Sjöviksvägen 11, Söderort

Royal Barbershop: Barnvänlig barberare
Att klippa sig på en barbershop låter kanske avlägset för en minsting, men det behöver det inte vara. Väldekorerade Royal Barbershop i Vasastan drivs av en Amerika-skolad barberare som varvar rakningar med klipp för alla åldrar. Det går till och med att välja mellan Junior Barber och Master Barber.
Pris: Barnklipp upp till 7 år ca 350-400 kr
Mer information: Royal Barbershop, Döbelnsgatan 51, Vasastan

Andra guider du kanske är intresserad av
- Lov: Lov i Stockholm
- Hotell: Guiden till Stockholms bästa hotell
- Aktiviteter: Den kompletta guiden till aktiviteter i Stockholm

Om guiden till barnfrisörer i Stockholm
Guiden till frisörer som erbjuder barnklippning i Stockholm uppdateras löpande. Prisinformationen uppdateras någon gång per år eller oftare. Kom gärna med tips i kommentarsfältet nedan om du vet någon bra frisör som klipper barn i Stockholm som vi har missat och borde skriva om. Det går också bra att maila oss på hello@thatsup.se. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. Annars hoppas vi att du får en trevlig upplevelse på det ställe du nu väljer att gå till.

Relaterade artiklar:

Visa på karta