Guiden till Stockholms bästa kliniker

Botox, restylane, fillers och azzalure var för bara ett par år sedan ett gäng främmande ord som oftast uppfångades genom tv-rutan, i allra högsta grad från amerikanska tv-program. Ord som i folkmun gärna kallades skönhetsingrepp. Idag har många skönhetstrender blivit alltmer accepterade världen runt. Även Stockholm har fått en allt större ström av såväl hudkliniker som plastikkirurgigrupper. Att vi fått en mer öppen inställning till injektioner och kemiska behandlingar kan givetvis bero på trend och spridning, men kanske mer relevant är det faktum att många kliniker blivit mer professionella. Och naturligtvis handlar kirurgiska ingrepp inte bara om fåfänga och yta. Många uppsöker kliniker av medicinska skäl. Oavsett ändamål gäller det att välja klinik i Stockholm noga och väl. Därför ger vi er nu guiden till Stockholms bästa kliniker, för att göra det lättare för dig att hitta bra kliniker i Stockholm.

Narva Kirurg Center & Narva Derma Center: Specialister på åderbråck och estetisk hudvård
I förmodligen Stockholms snyggaste lokaller ligger Narva Kirurg Center, med fokus på bästa resultat samt högklassig och serviceinriktad vård. Kliniken specialiserar sig på åderbråck, och använder sig av den senaste tekniken för effektiv och smärtfri behandling. Systerklinken, Narva Derma Center som ligger några dörrar bort fokuserar på estetisk hudvård, hudföryngring och ”anti-aging” med hjälp av IPL, laser samt injektionsbehandlingar med fillers och vitamincocktails.
Mer information: Narva Kirurg Center, Narvavägen 30, Östermalm
Mer information: Narva Derma Center, Narvavägen 24, Östermalm

Victoriakliniken: Vacker miljö och bra bemötande
Nära naturen i vacker miljö hittar man Saltsjöbadens egen skönhetsklinik Victoriakliniken. det här är en plats för både behandling och rekreation. Lokalerna är trivsamma och personalen ödmjuk - vilket suddar ut alla associationer till ett opersonligt sjukhus. Behandlingarna innefattar alltifrån bröstlyft och bukplastik till rynkor och antiage.
Mer information: Victoriakliniken, Rösundavägen 4, Nacka

Improva Plastikkirurgi: Kunden i första rummet
Medarbetarna på Improva Plastikkirurgi jobbar för att alltid lyssna på kundens behov, för att sedan upplysa dig om varje steg i behandlingsprocessen. Innan varje ingrepp eller behandling ger man en individuell konsultation för att du som kund ska känna dig trygg och informerad.
Mer information: Improva Plastikkirurgi, Kungstensgatan 2, Östermalm

Strandkliniken: En av stans största kliniker
Strandkliniken räknas till en av Stockholms mest erkända kliniker. Ett rykte som gjort sig rättfärdigt dels på grund av många år på nacken och dels på den kunnighet som personalen besitter. Här genomförs såväl stora operationer som lättare ingrepp.
Mer information: Strandkliniken, Strandvägen 7A1

Nordiska Kliniken: Erfarna specialister och personligt bemötande
Mitt i smeten hittar man en av Sveriges största privata kliniker. Nordiska Kliniken är specialister på plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. De vanligaste ingreppen är bland annat bröstförstoring, bukplastik och fettsugning.
Mer information: Nordiska Kliniken, Drottninggatan 33, City

Njuta Spa: Klinikbehandlingar och gediget spa i inspirerande miljö
Nacka Strand gömmer på en fullkomlig kropp-och-själ-anläggning. Njuta Spa erbjuder exklusiva spa- och klinikbehandlingar i skön skärgårdsmiljö. Här leverear man hud- och kroppsvård i nytänkande anda. På menyn står alltifrån IPL och injektionsbehandlingar, till micro peel och cellulitbehandlingar.
Mer information: Njuta Spa, Fabrikörsvägen 16, Nacka

Stureplanskliniken: Lättare behandlingar med smärre ingrepp
Stureplanskliniken räknas som ledande klinik inom skandinavien när det kommer till estetisk laserkirurgi, estetiska och icke-kirurgiska behandlingar. Den kunniga personalen genomför alltifrån laser och fillers till rynk- och svettbehandling.
Mer information: Stureplanskliniken, Lästmakargatan 10, Östermalm

Spektrakliniken: Specialister inom medicinsk hudvård
På Spektrakliniken ligger man i framkant när det kommer till högteknologisk medicinsk hudvård. Fettreducering, permanent hårborttagning och hudföryngring är några av de behandlingar som går att hitta här. Och inför alla behandlingar genomförs en personlig konsultation och behandlingsplan.
Mer information: Spektrakliniken, Döbelnsgatan 21, Östermalm

Nackakliniken: Plastik och kosmetik med toppmodern utrustning
Med 300 kvadratmeter till sitt förfogande och med modern utrustning kan Nackakliniken presentera en framstående plattform för kosmetiska och platsikkirurgiska ingrepp. Här genomförs alltifrån bröstförminskningar och bukplastik till hudvårdsbehandlingar och ögonlocksplastik.
Mer information: Nackakliniken, Gamla Värmdövägen 4, Nacka

Stockholm Medical Skincare Center: Enkla och korta ingrepp
I fräscha lokaler mitt i stan hittar man Stockholm Medical Center. Här har man specialiserat sig inom hud. Och oavsett behandling finns en ambition om att genomförandet ska vara så enkelt och smärtfritt som möjligt. För den med hudproblem finns ett gäng behandlingar att välja mellan - till exempel akneärrsreducering och tatueringsborttagning. Personlig konsultation ingår.
Mer information: Stockholm Medical Skincare Center, Birger Jarlsgatan 6 D, Östermalm

Eriksbergskliniken: Professionellt mottagande
På Eriksbergskliniken utförs olika typer av behandlingar och ingrepp. På behandlingslistan står alltifrån fillers och spabehandlingar till tyngre plastikkirurgi-ingrepp. Vad du än söker dig hit för kan du vara säker på att du blir väl omhändertagen och får profesionellt hanterande.
Mer information: Eriksbergskliniken, Narvavägen 32, Östermalm

Plastikkirurggruppen: Väletablerad klinik med erfarna kirurger
På Sabbatsbergs sjukhus hittar man Plastikkirurgigruppen. Här utför man alltifrån botox och fillers till mer avancerade ingrepp som byte av bröstprotes och ansiktslyft. För kirurgerna här är det av högsta vikt att du som patient ska känna dig trygg och säker med ditt beslut. Därför får du vid första konsultationen träffa någon av krirurgerna för att diskutera vilken metod som passar dig.
Mer information: Plastikkirurggruppen, Dalagatan 9, Vasastan

Akademikliniken: Varmt mottagande och högkvalitativ service
Akademikliniken erhåller hög professionalism och hjärtligt bemötande, vilket gör att du som ska genomgå behandling eller skönhetsingrepp kan känna dig trygg och omhändertagen. Något som i de flesta fall är det mest essentiella när det gäller val av klinik. Här genomförs alltifrån ansiktslyft och bröstförminskning till fettreducering och hårtransplantation.
Mer information: Akademikliniken, Storängsvägen 10, Gärdet

Proforma Clinic: God service och lyhörda kirurger
Genom att alltid sätta kunden i första rummet, och individanpassa såväl konsultationer som behandlingsmetoder kan Proforma erbjuda en trygg operation eller en lättare behandling. Här kan du få hjälp med alltifrån håravfallsbehandlingar och estetisk kirurgi till cellulitbehandling och bröstförminskning.
Mer information: Proforma Clinic, Rosenlundsgatan 29 A, Södermalm

Astoriakliniken: Experter inom näs- och ansiktskirurgi
På Astoriakliniken jobbar kirurger med lång erfarenhet. Med ett seriöst och serviceinriktat bemötande lyssnar man på kunden, för att hitta det bästa behandlingssättet. Här utförs framförallt näs- och ansiktsingrepp. Exempel på dessa är andningsförbättrande näsoperationer, ytternäsplastik och ansiktslyft.
Mer information: Astoriakliniken, Kungsgatan 37, City

JvonH Kliniken: Personlig klinik med många behandlingar
Bland Stadshagens nyöppnade restauranger och moderna lägenhetskomplex hittar man den lilla och familjära kliniken JvonH. Här utförs inga större ingrepp men desto fler småbehandlingar som tandblekning, body shaping, vaxning och paraffin-behandlingar.
Mer information: JvonH Kliniken, Franzengatan 25, Stadshagen

Guiden till Stockholms bästa kliniker uppdateras löpande. Har du tips på kliniker, feedback på guiden till de bästa klinikerna i Stockholm eller vill komma i kontakt med oss skriv till oss på hello@thatsup.se

Publicerad: 2013-03-11
Senast uppdaterad: 2016-03-15