Här hittar du Stockholms bästa club sandwich

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Club sandwich, eller clubhouse sandwich som den också kallas, är en älskad klassiker. Denna lilla goding brukar bestå av kyckling och bacon mellan tre brödskivor, och den serveras ofta med pommes, ketchup, sallad och dressing. Såväl caféer som anrika restauranger har den på menyn – här guidar vi till Stockholms bästa club sandwich.

Café Foam

Karlavägen 75, Östermalm

En annorlunda klubb

Café Foam har länge varit ett populärt fikaalternativ på Karlavägen, med minimalistisk inredning, gott kaffe och mat. På helgerna serveras en club sandwich med kyckling, bacon, avokado och rostad klyftpotatis till brunch.

Cadierbaren

Södra Blaiseholmshamnen 8, Norrmalm/City

Lyxig klassiker

Sätt lite guldkant på vardagen och bege dig till Cadierbaren på anrika Grand Hôtel. Bland deras klassiker hittar du en lyxig club sandwich med kyckling, perfekt när du vill unna dig något extra och passa på att njuta av utsikten.

Wirströms Pub

Stora Nygatan 13, Gamla stan

Pub-club

Den irländska puben i Gamla stan bjuder på gemytlig stämning och återkommande livespelningar. Bortsett från hamburgare kan du även beställa in en maffig club sandwich med kyckling, bacon, tre lager bröd, majonnäs och pommes frites.

Belgobaren

Bryggargatan 12, Norrmalm/City

Något för ölfantasten

Det är inte bara det stora utbudet av öl och musslor som gör Belgobaren värd ett besök. Du som suktar efter en club sandwich finner även detta på menyn. Bortsett från kyckling och bacon serveras den med pepparrotsdressing och färska frites.

Café Sirap

Surbrunnsgatan 31a, Vasastan

Smarrig curry-club

Café Sirap förknippas kanske framförallt med sina pannkakor, men det är långt ifrån det enda som serveras. På brunchmenyn hittar du bland annat en klassisk club sandwich med kyckling, bacon, sallad, tomat och currymajonnäs.