Här hittar du Stockholms bästa club sandwich

Vi har tittat lite närmare på en älskad klassiker – club sandwich, eller clubhouse sandwich som den också heter. Denna lilla goding brukar bestå av kyckling och bacon mellan tre brödskivor, och den serveras ofta med pommes, ketchup, sallad och någon typ av dressing. Både caféer och anrika restauranger har den på menyn – här guidar vi till Stockholms bästa club sandwich.

Café Foam

En annorlunda klubb

Café Foam har länge varit ett populärt fikaalternativ på Karlavägen, med minimalistisk inredning, gott kaffe och mat. På helgerna serveras en club sandwich med kyckling, bacon, avokado, chipotledip och rostad klyftpotatis till brunch.

Grodan

Välkänd favorit

Anrika Grodan är ett populärt tillhåll och i köket kombineras klassiska bistrorätter med både svenska och internationella inslag. Restaurangen har alltid varit känd för sin goda club sandwich med kycklingröra, bacon, tomat och pommes frites.

  • Adress:
    • Grodan, Grev Turegatan 16, Östermalm

Cadierbaren

Lyxig klassiker

Grand Hôtel Stockholm och Cadierbarens club sandwich är en lyxig klassiker med hummer. Njut av god mat, anrikt läge och vacker utsikt.

  • Adress:

Wirströms Pub

Pub-club sandwich

På detta gemytliga irländska hak serveras det rejält med mat i kombination med livemusik. Menyn bjuder på ett gäng pubrätter, och självklart är club sandwichen närvarande. Glöm den lite lättare varianten - denna består av kyckling och bacon, tre lager bröd, majonnäs och pommes frites.

Café Sirap

Smarrig curry-club

Café Sirap har det mesta för både hungriga och sötsugna. Här hittar du även en riktigt god club sandwich med currymajonnäs och klassiska tillbehör, dessutom till ett bra pris. Serveras gör den utan pommes frites.