Här hittar du Stockholms bästa popcorn

Ibland är man bara sugen på något gott tilltugg – och det behöver inte alltid vara just något sött man suktar efter. Popcorn är ett av våra mest klassiska snacks till fredagsmyset, men de som man köper och poppar hemma i micron är inte direkt spännande längre. För vad är väl det jämfört med tryffelpopcorn? Allt fler restauranger har börjat addera just popcorn, i nya varianter, till sina bar- eller dessertmenyer. Här nedan har vi listat restauranger i Stockholm som serverar popcorn på menyn.

Artilleriet

Artillerigatan 13, Östermalm

Här poppas tryffelpopcorn

Varje fredag är det dags för after work på populära Artilleriet där mat, dryck och musik skapar en härlig symbios. På den uppskattade menyn för kvällen, hittar du givetvis ost- och tryffelpopcorn för en billig slant. Skölj ner med en spännande drink, ett glas vin eller en öl. Gott om alkoholfria alternativ finns givetvis också.

Björk

Rålambshovsleden 50, Kungsholmen

Egen popcornmaskin

På söndagar kan du avsluta veckan med en härlig brunch inne på Courtyard by Marriott Stockholm på Kungsholmen. På menyn hittar du flertalet amerikanska brunchklassiker och desserter att avnjuta tillsammans med ditt sällskap. Restaurang Björk har dessutom en egen popcornmaskin, som används extra flitigt just på söndagar.

Olssons Skor

Odengatan 41, Vasastan

Popcorn hela natten

Hos Olssons Skor kan du dansa hela natten fram till 03.00 varje onsdag och lördag. Dansa loss till gamla klassiker medan du mumsar på popcorn – som de faktiskt bjuder på hela natten lång. Musikhits, dans och popcorn, kan det bli bättre?