Här kan du fira Thanksgiving i Stockholm

Thanksgiving är den högtid som kanske främst förknippas med USA. Där firas Thanksgiving den fjärde torsdagen i november och då samlar man sina nära och kära för en lång och festlig måltid. Genom amerikanska böcker, filmer och tv-serier har högtiden Thanksgiving spridit sig till andra länder i världen – däribland Sverige. Detta är något som flera restauranger har hakat på och numera firas därför Thanksgiving på ett antal ställen. Här guidar vi dig till var du kan fira Thanksgiving i Stockholm.

Hard Rock Cafe

Sveavägen 75, Vasastan

Klassisk buffé

På Hard Rock Café kan du fira en klassisk Thanksgiving med traditionell mat, fotboll och vänner. Buffén dukas fram på borden under två sittningar, en klockan 14.30 och en klockan 18, då du kan frossa i kalkon, gravy, stuffing, tranbärssylt och grönsaker.

Hard Rock Cafe

Alviks Kulturhus

En heldag

Den 14 och 21 november är det dags för ett rejält Thanksgiving-firande i Alviks Kulturhus. Traditionell mat, livemusik och mycket annat står på schemat denna lördag. Här är alla välkomna, oavsett ålder och nationalitet. Menyn bjuder på kalkon, stuffing, låda med gröna bönor, pumpapaj, sötpotatis, gravy och mycket mer.

Alviks Kulturhus