Här kan du köpa matkassar med påskmat i Stockholm

Det är flera restauranger i Stockholm som har börjat sälja påskkassar fyllda med god mat att njuta av under påsken. Från kompletta trerättersmiddagar till småplock och påskbufféer att duka upp med i hemmet. Bjud familjen på påskmiddag, eller överraska någon med en god påskkasse. För att du lättare ska hitta en matkasse till påsk som passar dig, har vi i denna guide samlat några restauranger som erbjuder matkassar med påskmat i Stockholm.

Se även:
Här kan du äta påskmat på restaurang i Stockholm

Erssons

Fruängstorget 2-6

Påskens godsaker

Fiskspecialisten Erssons i Fruängen och Sickla har samlat ihop en kasse med sina påskfavoriter som du kan njuta av hemma. Påskpåsen är välfylld och består av ett hopplock med smårätter som sillar, skagenröra, gravad lax och västerbottenpaj – allt sådant som du och ditt sällskap kan tänkas vilja äta under påskhelgen.

  • Beställning : En dag innan upphämtning
  • Pris: 795 kr/4 pers

Lux Dag för Dag

Primusgatan 116, Lilla/Stora Essingen

Klassisk påskbuffé

Påskpåsen som erbjuds på Lux Dag för Dag är fullpackad med en hel buffé av traditionell påskmat. Från olika sorters sillar och lax till rostat lamm och mängder av tillbehör. Hämta upp påsen under skärtorsdagen mellan klockan 14-17 eller långfredagen klockan 12-14.

Matsällskapet Catering

Bockholmsvägen 1, Solna

Buffé eller trerätters

Slipp trängsel i mataffären genom att beställa hela påskbordet från Matsällskapet som har plockat ihop en påskkasse fylld med läckerheter. Välj mellan en välkomponerad trerättersmeny eller en hel påskbuffé att ställa fram på bordet.

Sjöfartshusets Festvåningar

Skeppsbron 10, Gamla stan

Drive-thru-kasse

Sjöfartshusets klassiska påskmiddag finns för avhämtning i deras drive-thru. Du får med dig en trerättersmeny, tillagad på fina råvaror, som du enkelt värmer på och gör iordning hemma. Stanna till utanför restaurangen på Skeppsbron så kommer de ner med kassen.

Portal

Sankt Eriksplan 1, Vasastan

Trerätters för ett mysigt firande

Portal på Sankt Eriksplan satsar på en påskkasse fylld med sina favoriter från påskbordet, i trerättersform. Förrätten består av ett mindre påskbord, följt av grillad fläskkarré och kompott på jordgubbar och rabarber till dessert. Kassen går även att få i vegetarisk form. Hämtas ut skärtorsdagen.

Extratips: matkassar

Matkasse till påsk

Flera butiker och företag som erbjuder hemleverans av mat erbjuder påskkassar och menyer som du kan få direkt hem till dörren – Mathem och City Gross till exempel. Ta del av deras påskerbjudanden – färdigkomponerade eller för tillagning – lagom till påskhelgen.

  • Beställning : Se respektive 
  • Pris: Se respektive
Extratips: matkassar