Här kan du kasta dart i Stockholm

Det finns mängder av barer, restauranger och andra bra ställen för dig som vill spela dart i Stockholm. Kanske är det dags att samla ihop vännerna, köra en AW med kollegorna eller göra något kul med familjen? Att kasta pil funkar lika bra oavsett om du är proffs eller novis. Nedan guidar vi till de bästa ställena för dig som vill kasta dart i Stockholm. Vi tipsar om allt från aktivitetscenter till cocktailbarer där du kan utmana sällskapet i pilkastning och träffa mitt i prick.

Fler aktivitetsguider:

BallBreaker

Lindhagensgatan 114, Kungsholmen

Allt för en helkvÀll

Satsa på en riktig helkväll med allt som hör till. Aktivitetscentret BallBreaker på Kungsholmen har samlat allt under samma tak och erbjuder bland annat dart med professionell utrustning. De tar även hand om allting runtomkring och ger tips på olika spelformer och turneringar att utmana vänner, familj och kollegor i.

Tilt

Nybrogatan 16, Östermalm

Cocktails och aktiviteter

En sofistikerad cocktailbar med roliga aktiviteter, så kan man beskriva Tilt som ligger på Nybrogatan. Här hittar du allt från biljardbord till olika sällskapsspel, och självklart går det bra att avrunda dagen med att spela dart och ta en drink efter jobbet. Lättare mat serveras om du blir hungrig.

Birka Bowling & Dart

Birkagatan 16, Vasastan

Proffs pÄ pilkastning

Alldeles i närheten av Sankt Eriksplan hittar du Birka Bowling & Dart, en enorm bowlinghall som passar minst lika bra för den som vill kasta pil. Här finns nio tävlingsanpassade dartbanor och det går även bra att boka ett helt paket med både dart och hamburgare.

Ugglan

Närkesgatan 6, Södermalm

"Dirt dart"

Med mängder av aktiviteter och flera barer lever Ugglan verkligen upp till epitetet "fritidsgård för vuxna". I den enorma källarlokalen nära Nytorget kan man ägna sig åt exempelvis boule, biljard, shuffleboard eller en omgång i Ugglans egen "dirt dart". Darttavlorna hänger vid boulebanorna.

O'Learys

2 adresser

Dart med vÀnner och familj

Den Boston-influerade sportbaren O'Learys passar lika bra för kompisgäng som familjer. Här är aktiviteterna många och inkluderar bland annat dart med seriespel. För den som aldrig har kastat dart förut ger personalen en snabbskola. I restaurangen kan man vila upp sig med bland annat hamburgare och milkshakes.

Laserdome

Surbrunnsgatan 42, Vasastan

Mer Àn bara lasergame

Laserdome förknippas kanske främst med lasergame, men det finns mycket mer än så att göra här. Bland annat har de en dartbar där man kan umgås och kasta pil. I baren serveras även mat och dryck för den som vill ta en paus och vila upp sig.

Lucky Bowl

Sveavägen 118, Vasastan

Ny typ av dart

Lucky Bowl är ett norskt koncept som innefattar Lucky Dart, en ny dartvariant där poängen räknas ut automatiskt. Den som vill kan boka skräddarsydda paket med dart och mat i deras New York-influerade restaurang. Här är tanken att man ska roa sig med vänner, kollegor och affärspartners.