Här kan du spela biljard i Stockholm

Få nöjen är så klassiska och omtyckta som att spela biljard. Och visst är det lätt att gilla – oavsett om du är ett riktigt proffs, en glad amatör eller bara vill umgås med vännerna runt biljardbordet. I Stockholm finns det en bra blandning av barer, pubar, restauranger och klassiska biljardhallar som är perfekta för en omgång biljard. Dags för en dejt, rolig kväll med kompisarna eller en trevlig AW med kollegorna? Nedan hittar du ett gäng riktigt bra ställen där man kan umgås och spela biljard i Stockholm.

Fler aktivitetsguider:

BallBreaker

Lindhagensgatan 114, Kungsholmen

Allt under samma tak

BallBreaker på Kungsholmen har samlat mängder av aktiviteter under samma tak, och självklart kan man bland annat spela biljard. Här finns stora Brunswickbord i tävlingsklass som passar lika bra för nybörjare som för proffs. I anslutning finns även en bar där man kan ta en paus mellan varven.

Tilt

Nybrogatan 16, Östermalm

Cocktails och aktiviteter

Tilt är först på Östermalm med att kombinera en ambitiös cocktailbar med roliga aktiviteter och sällskapsspel. Här kan man mötas upp för att dricka schyssta drinkar och umgås över bland annat biljard eller shuffleboard. Inramningen är sofistikerad med mönstrade mattor, dov belysning och tavlor på väggarna.

Biljardpalatset

Sankt Eriksgatan 52, Kungsholmen

Anrik biljardhall

Biljardpalatset har funnits på Sankt Eriksgatan sedan 1963, och som namnet antyder är detta ett fullfjädrat ställe för alla som vill spela biljard. Bortsett från mängder av biljardbord erbjuder de bland annat shuffleboard, pingis och Stockholms största flipper- och arkadhall, samt mat, drinkar och ett stort utbud av öl.

Ugglan

Närkesgatan 6, Södermalm

"FritidsgÄrd för vuxna"

En blandning mellan en svensk fritidsgård och en svartklubb i Berlin, så beskriver sig Ugglan som ligger ett stenkast från Nytorget på Söder. I den stora källarlokalen har kompisgäng samlats i flera decennier för att ha kul och dricka öl. Bland annat finns biljardbord i anslutning till en bar.

O'Learys

Arenavägen 69, Johanneshov

Boka biljard pÄ sportbar

Den enorma sportbaren O'Learys i Tolv Stockholm är ett riktigt paradis för den som vill roa sig med aktiviteter. Här finns det mesta man kan tänka sig, från bowling till äventyrsgolf och biljard. Boka ett biljardbord och avrunda kvällen med exempelvis en hamburgare i den amerikanskinspirerade restaurangen.

John Scott's

Kungsgatan 37, City/Norrmalm

Biljard mitt i city

Intill korsningen Kungsgatan och Sveavägen mitt i stan hittar du John Scott's, en avslappnad pub som fungerar lite som ett andra vardagsrum. Här kan man köra en helkväll med bowling, shuffleboard eller biljard. Blir man hungrig så finns även en restaurangdel där man kan äta och självklart dricka öl.

Söderhallen Biljard

Hornsgatan 61, Södermalm

FrÄn dag till kvÀll

Till Söderhallen Biljard hittar folk både på dagarna och sent på kvällarna. Här är det inte bara biljard som gäller, utan även shuffleboard och pingis. I baren serveras drinkar och ett stort utbud av ölsorter med något för alla smaker, men också hamburgertallrik och annan barmat.