Här kan du spela paintball i Stockholm

Här kan du spela paintball i Stockholm

Gillar du actionäventyr och fartfyllda aktiviteter? Paintball, en växande sport runt om i världen, ger garanterat det. Paintball spelas i lag på uppbyggda banor i exempelvis en skogsterräng eller inomhus. Varje lag utrustas med markörer som man skjuter färgbollar med, och träffas man är man ute ur leken. För att vinna måste ni vara sist kvar i spelet och få tag i det andra lagets flagga. Den här sporten utlovar spänning! Här hittar du anläggningar där du kan spela paintball i Stockholm.

Stockholm Paintball & Äventyrscenter

Hemsida

Sveriges största anläggning

Stockholm Paintball & Äventyrscenter i Upplands Väsby är inte bara Stockholms största anläggning, det är också Sveriges största paintball- och äventyrsarrangör. Här finns gedigen erfarenhet och kunskap för alla de aktiviteter som erbjuds på anläggningen. Förutom landets främsta paintballbanor kan du också delta i gokart, köra fyrhjuling, klättra på klättervägg, skjuta på skytteranch och arrangera fem-, sju- och tiokamp – perfekta aktiviteter för såväl kompisgänget som för kick off med kollegorna.

Actionfyllda äventyr

Söder om Stockholm hittar du Spelapaintball.coms inom- och utomhusanläggningar som erbjuder aktiviteter som paintball, Archery Tag & Bubble Ball! Paintball går att spela både inne och ute, beroende på väder och önskemål, med scenariobana anpassad efter er grupp. En perfekt aktivitet för till exempel svensexor och möhippor, födelsedagar eller kick off med kollegor.

Actioncenter

Hemsida

Paintball och motorlekar

I Huddinge, inte långt utanför centrala Stockholm, hittar du Actioncenter. Som namnet antyder finns här fullt med action i olika format, perfekt för den som gillar spänning, äventyr och adrenalin. Förutom att spela paintball på deras inne- eller utomhusbana kan du köra gokart, fyrhjuling och massa andra motorer.

Sundsta Säteri

Mitt i naturen

I Roslagens skogar hittar du Sundsta Säteri som förutom att erbjuda paintball välkomnar dig att bo och äta, spela golf och ta jägarexamen, bland annat. Här har du nära till både Stockholm, Uppsala och Norrtälje, vilket gör det till en perfekt utflykt för familj, vänner eller kollegor.

Action Paintball Game

Hemsida

Evenemang för alla

I över 30 år har Action Paintball Game huserat med den populära sporten, såväl som andra mobila aktiviteter. Här kan du sätta ihop din egna kombination av lekar så att det passar dig och ditt sällskap, både inne- och utomhus och de hjälper gärna till med att arrangera evenemang så som barnkalas, svensexor, möhippor och helkvällar för kompisgänget eller företaget.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta