Hundbutiker och hundfrisörer i Stockholm

Att hunden är människans bästa vän råder det inget tvivel om. Nuförtiden är man allt mer mån om både hundens välmående och utseende. Stockholm har ett gäng riktigt bra hundbutiker och hundfrisörer att erbjuda. Här kan man finna det senaste inom hundmode, uppdatera koppelkollektionen eller varför inte köpa ekologisk hundmat - det är lika viktigt vad hunden stoppar i som vad du själv äter. För att du och din fyrbenta vän ska hitta det som passar just era behov har vi skapat denna guide till hundbutiker och hundfrisörer i Stockholm.

Hundbutiker med frisör

Chicdog

Chica hundens modebutik

Chic Dog på Regeringsgatan säljer allt inom hundmode, för både stora och små hundar. Här finns ett stort sortiment av moderiktiga vintertäcken, halsband och kläder samt korgar och bäddar. Chic Dog erbjuder även hundfrisering samt hunddagis - dock tar de inte emot större hundar på dagiset.

  • Adress: Regeringsgatan 85, City

Dogplanet

Butik och hundfrisör

Dog Planet kombinerar allt under ett och samma tak och erbjuder högklassig och personlig service. Här kan du och vovven botanisera bland praktiska vardagsartiklar och lyxiga produkter. Dog Planet erbjuder även päls- och kloklippning, öronrengöring samt hunddagis.

  • Adress: Valhallavägen 192, Gärdet

Dogstore

Allt för din hund

Dogstore kombinerar butik, hundfrisör och hunddagis. Hundens välmående går i första hand här och de stoltserar med ett stort sortiment av hundfoder och andra hundprodukter. Vovvarna kan även få kloklippning, trim och bad.

  • Adress: Ringvägen 157, City

Hundens Hörna

All-inclusive vovve-koncept

Hundens Hörna erbjuder allt för hundägare. Här kan man införskaffa de senaste hundprodukterna i butik samt klippa klor, och man kan även få kostrådgivning för vovven. De samarbetar med hundfrisör och veterinär för att det göra det så enkelt som möjligt.

  • Adress: Polhemsgatan 11, Huvudsta

Hundbutiker

Wonderboo

Lyxigt färskfoder i smart förpackning

Wonderboo erbjuder ett både hälsosammare och godare matalternativ för din fyrbenta vän. Det är nämligen ett färskfoder som lufttorkas långsamt i 50 grader. Med smaker som svensk biff och torsk, samt kalorisnåla alternativ, är hundmaten snyggt portionsförpackad. Dessutom perfekt att ha med sig på språng då lådan samtidigt fungerar som mat- och vattenskål. Går även att köpa online.

  • Adress: Hamngatan 11, City

Ellios

Allt för din fyrbenta vän

På Ellios möts du av kunnig personal som är måna om att uppfylla dina behov. Här finns det senaste inom hundmode och hundprodukter, och de har över 20 års erfarenhet. Ellios väljer ut hundmat med omsorg - så ren och naturlig som möjligt - och uppdaterar frekvent utbudet.

  • Adress: Erik Dahlbergsgatan 18, Gärdet

Hundfrisörer

Changdobels

Hela paketet för vovven

Changdobels erbjuder det kompletta paketet för dig och din hund, här erbjuds olika former av hundvård såsom päls- och kloklipp, hundbad och även hundmassage. De har flera filialer i Stockholm och har även hunddagis och hundpensionat.

Öppnar maj 2018.

  • Adress: Sandhamnsgatan 79, Gärdet

Hundtrim Stockholm

För stans snyggaste päls

Hundtrim är en liten oas intill Gärdesfältet som specialiserar sig i hundtrim. Personalen har gedigen erfarenhet i hundfrisering men strävar konstant efter ytterligare utveckling. De erbjuder även klokklippning, grooming och bad samt schamponering.

  • Adress: Brantingsgatan 49, Östermalm