Inför bröllopet: Florister och blomsteraffärer i Stockholm

Säga vad man vill om överflöd, men ett bröllop utan blommor kan för de flesta jämföras med en vigsel utan vigselförättare. De är vackra, enkla att dekorera med och doftar gott. Blommor finns också i oändliga konstellationer, färger, former och stilar så vare sig ni planerar ett avskalat, naturligt, elegant eller färgstarkt bröllop finns det något för er. Låt oss guida dig till stadens bästa utbud av florister och blombutiker som kan hjälpa dig med bröllopsblommor i Stockholm.

Alla våra bröllopsguider:

Norr Mälarstrands Blommor

Säsongsbaserat hantverk

Norr Mälarstrands Blommor har en gedigen erfarenhet när det kommer till blomsterarrangemang och brudbuketter till bröllop. Vare sig man är säker på vad man vill ha, eller inte har någon aning, hjälper de dig att ta fram blommorna som passar till just er dag.

Makalösa Blommor

Från buketten till bordet

Mitt i centrala Stockholm på Sveavägen hittar du Makalösa Blommor som erbjuder flera tjänster, däribland bröllop. De hjälper er med allt ifrån buketter till bruden och brudtärnorna, till bordsdekorationer och inredning. I butiken jobbar fyra erfarna florister som hjälper dig hela vägen.

Melody Flowers

Passionerade florister

Här spenderar man mycket tid och tankeverksamhet åt att hjälpa till med buketter och blomsterarrangemang vid bröllop. Med erfarenhet och passion arbetar Melody Flowers i Vasastan med att noggrant ta fram de blommor som ska passa till just ditt bröllop. Kom med din beställning, eller låt dig inspireras av stilar och teman.

Blomsterverket

Sedan tio år tillbaka

I Norra Djurgårdsstaden på Östermalm hittar du Blomsterverket, en blomsterhandel som fokuserar på personlig service. Här kan du få hjälp med brudbukett, tärnbukett, corsage och dekorationer till vigseln och festen – i princip allt med andra ord. Boka en konsultation så hjälper de dig med vad ni önskar.

  • Adress:
    • Blomsterverket, Storängsgatan 9, Norra Djurgårdsstaden/Hjorthagen/Norra Djurgården

Mimosa

Kvarters-florist

I Vasastan, ett stenkast från Odenplan, hittar du denna florist-klassiker med vasst utbud av växter och blommor. Inför bröllopet hjälper de dig att formge den perfekta brudbuketten och de vackraste tärnbuketterna, precis som du vill ha dem.

 

  • Adress:
    • Mimosa, Odengatan 91, Vasastan

Bloomster

Stort engagemang

Brudbuketter, corsage, tärnbuketter och dekorationer till vigselceremonin och festen. Allt det där du vill ha på ett och samma ställe. Här lägger man stor vikt vid att ni får det som ni vill ha det, och hittar rätt utseende och stil på era bröllopsblommor. Boka en konsultation så hjälper de dig med allt.

  • Adress: