Inför bröllopet - här hittar du frisörer som är bra på bruduppsättningar i Stockholm

Dags för den stora dagen? Ta bröllopsförberedelserna till en proffsig hårsalong och låt en av stans vassaste frisörer ordna en drömlik bruduppsättning. Många salonger i Stockholm erbjuder skräddarsydda bröllopsfrisyrer anpassade efter brudens personliga stil, även kombinerat med make-up och påklädning. Och varför inte passa på att fira med lite champagne tillsammans med tärnorna under tiden? Nedan listar vi några av stans bästa frisörer när det är dags för en vacker bruduppsättning och andra romantiska förberedelser.

Alla våra bröllopsguider:
Andra guider du kanske är intresserad av:

Michael & Frisörerna

Komplett helhetslösning

Ett bra alternativ för bruden som vill ha hela paketet - hos Michael & Frisörerna kan du till och med hyra hela salongen. Bortsett från varierande bruduppsättningar enligt konsultation bjuds det på välkomstdrink, tilltugg och lunch på den stora dagen, och du får även göra en provuppsättning i förväg för säkerhets skull. Går givetvis också att kombinera med make up.

Björn Axén

Kunglig hovleverantör med allt för bruden

Här kan du fixa såväl håruppsättning som smink om det så önskas, samt klä på dig inför bröllopet. Varför inte göra ett litet event av det och låta bästa vännerna delta i förberedelserna? Det går även att boka ett eget chambre separée i mån av plats. Själva uppsättningen tar två timmar, plus en halvtimmes konsultation där ni i förväg bestämmer tiara och andra utsmyckningar.

Björn Axén Birger Jarlsgatan
Björn Axén Norrlandsgatan

Cardell Hair Lounge

Tjusig perfektionism

Exklusivt och romantiskt - så tänker frisörteamet på den här stiliga salongen på Östermalm. Med ambitionen att göra dagen så perfekt som möjligt erbjuder de även en provuppsättning i förväg, och även tärnorna får fina frisyrer medan bruden fixas till på själva bröllopsdagen.

  • Pris: Uppsättning ca 700 - 1 150 kr/tim
  • Adress:

Peach Stockholm

Rosenskimrande romantik

Kom i stämning inför bröllopet på den här gulligt inredda salongen vid Vanadisplan. Peach erbjuder såväl håruppsättning som make up för bruden, och det finns även passande behandlingar för tärnorna. Bruduppsättningen tar två timmar, tillsammans med make up tar det tre.

Peach Stockholm Vasastan
Peach Stockholm Östermalm

Frisörerna Svensson & Persson

Moderiktiga veteraner som kan både hår och klädsel

Denna erfarna salong har bland annat medverkat vid modevisningar i Sverige och utomlands, och de åker titt som tätt till London och Paris för att hålla sig à jour med olika trender. Här kan bruden inte bara få en proffsig håruppsättning utan även fixa till brudklädseln.

Kokoro Stockholm

I fashionabel miljö

Trendiga Kokoro på Nybrogatan drivs av topp-stylisten Emir Kapetanovic och här erbjuds bruduppsättning utförd av antingen topstylist eller stylist. Behandlingen tar en timme.

  • Pris: Bruduppsättning från ca 1 300 kr
  • Adress:

Bebas Hair & Beauty

Stylingproffs

Bebas Hair & Beauty på Kommendörsgatan har stor erfarenhet av styling och maffiga håruppsättningar. Här kan blivande brudar få en vacker frisyr och även makeup om så önskas.

  • Pris: Bruduppsättning inkl konsultation ca 1500-6000 kr
  • Adress: