Julbord med underhållning i Stockholm

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Kring juletid är det dags att samla nära och kära eller företaget och kollegorna till det årliga julbordet. Och det finns många julbordsalternativ i Stockholm, allt från traditionsenliga till häftiga fusion-julbord. För den som vill spexa till årets högtid är julbord med underhållning ett säkert kort. Njut av härligt nostalgidoftande mat, luta dig tillbaka i stolen och se på julshow, med allt från musik till humor. En sprakande fest för sinnena. Här har vi samlat julbord med underhållning i Stockholm.

Se alla våra julbordsguider:

Djurönäset

Seregårdsvägen 1, Djurhamn, Skärgården/Värmdö

Musik med Magnus Carlsson

På natursköna Djurönäset får du uppleva en julshow och ett smakfullt klassiskt julbord med moderna inslag till tonerna av Magnus Carlsson, som uppträder med en stämningsfull show. Julshowen framförs i flera akter före, under och i slutet av sittningen. Förhöj upplevelsen och unna dig en övernattning på det 4-stjärniga skärgårdshotellet. Observera att showen kan komma att ställas in beroende på myndigheternas bestämmelser.

  • Datum och tider: 27-28 nov, 3-4, 10-11 och 18-19 dec kl 19
  • Pris: Endast julbord från 495 kr, med julshow från 795 kr

Sjätte Tunnan

Stora Nygatan 43, Gamla stan

En spännande resa till medeltiden

Sjätte Tunnan i Gamla stan bjuder på en förtrollande tidsresa tillbaka till medeltiden. I stenvalven flödar mjödet, och ett genuint svenskt julbordsgille i fem serveringar serveras vid bordet. Till maten har ni möjlighet att dricka Sjätte Tunnans egentillverkade mjöd eller egenhändigt kryddade snapsar.

  • Datum och tider: 25 nov - 23 dec
  • Pris: Från 595 kr/person

M/S Vindhem

Skeppsbron 101, Gamla stan

Trubadurunderhållning

Sugen på att äta julbord på ett fartyg, medan du kryssar fram mellan öar, kobbar och skär? På M/S Vindhem dukar man fram ett traditionellt julbord med alla klassiker du kan tänka dig. Givetvis hittar man även rätter med marin anknytning, såsom räkor, lax, skagenröra och skaldjurspaté. Ombord underhåller fartygets trubadur med blandad musik. Observera att man håller sig uppdaterad kring nya restriktioner, så informationen kan komma att ändras.

  • Datum och tider: 26 nov - 19 dec
  • Pris: 595-735 kr