Kungsholmens bästa asiatiska restauranger

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Kungsholmen har ett gäng bra restauranger för den som är sugen på asiatisk mat. Flera har dykt upp på senare år, men du kan även räkna med att hitta en av stans mest väletablerade sushirestauranger just här. Kombinera asiatiska smårätter med barhäng, testa ramen eller plocka med dig god thaimat på vägen hem – här guidar vi till de bästa asiatiska restaurangerna på Kungsholmen.

Asiatiska restauranger i varje stadsdel

Roppongi

Hantverkargatan 76, Kungsholmen

Sushiveteran

Roppongi öppnade 1994 och är en av stans mest väletablerade sushirestauranger. Hit hittar många för att stilla sina cravings efter ambitiösa sushirätter, men det finns även japanska varmrätter som gyoza och yakiniku att välja bland. Barplatserna och uteserveringen gör detta till en avslappnad mötesplats.

Thai House Wok Kungsholmen

Hantverkargatan 78, Kungsholmen

Thaimat i farten

Den här snabbmatskedjan är ett bra alternativ när du vill ha mat i farten som är lagad från grunden på utvalda råvaror. Här kan du plocka med dig välkända thailändska rätter såsom olika currygrytor, nudlar och wok.

Ramen Manga

Pilgatan 28, Kungsholmen

Nudelsoppa pĂĄ menyn

Sugen på en skål rykande japansk nudelsoppa till lunch? Det här ramen-stället har flera olika varianter på menyn, både lite mer traditionella och lite mer nytänkande. Grundarna har lång erfarenhet inom krogbranschen och har även jobbat i USA och Brasilien.