Prisvärd catering i Stockholm

Att hitta billig catering i Stockholm är inte alltid så lätt, men det finns faktiskt många riktigt prisvärda alternativ när det är dags för hemmamingel eller fest på kontoret. Här guidar vi till restauranger och caféer som erbjuder bra catering till ett bra pris i Stockholm – allt från morgonmötets frukostfrallor till hälsosamma luncher, plockmat och hela middagsbufféer. Prisexemplen i guiden inkluderar inte leverans.

Se våra andra cateringguider:

Vegano Catering

Veganskt och vegetariskt

Om du ska anordna ett evenemang med fokus på grön mat så är Vegano Catering ett bra alternativ då de bara sysslar med vegetarisk och vegansk matlagning. Vegano erbjuder sin catering runtom i Stockholm och kan även bistå med personal. De har även en festlokal i Gamla stan.

 • Prisexempel: Vegansk buffé ca 260 kr/person
 • Adress:

Prima Catering

Erfaret och brett

Med över 35 år på nacken erbjuder Prima Catering fina råvaror och schyssta priser. Utbudet täcker in allt från frukostpaket till olika bufféer och egentillverkad, ekologisk gelato. Catering erbjuds till alla typer av tillfällen, med eller utan personal och porslin.

 • Prisexempel: Bufféer från ca 100 kr/person exkl moms (minst 15 pers)
 • Adress:

Dolce Catering

Italienska bufféer och plockmat

Dolce Catering erbjuder italiensk catering på säsongsbetonade råvaror, serverad både som bufféer och som plockmat. Priserna är humana, och den som vill kan även få hjälp med serveringspersonal, baristas, bartenders samt hyra porslin och espressomaskin - eller en hel foodtruck.

 • Prisexempel: Bufféer från ca 130 kr/person exkl moms (minst 15 pers)
 • Adress:

Food Stockholm

Internationell husmanskost till festen/företaget

Populär lunchrestaurang på Östermalm som även ordnar catering i form av exempelvis à la carte och buffé. Här gäller internationell husmanskost med influenser från Asien, Sydamerika och Europa, så räkna med många spännande smaker. Food Stockholm är inte minst anlitade bland hungriga företag.

 • Prisexempel: Buffé med 4 rätter + tillbehör ca 325 kr/person
 • Adress:

Urban Deli

Favoriterna från deli-disken

Mötesplatsen, restaurangen och saluhallen Urban Deli erbjuder olika bufféer som catering, och det går även att plocka ihop ett gäng smårätter och komponera sin egen meny. Frukost, desserter, sallader, skaldjursplatåer och delikatesser från saluhallen är andra godsaker som kan beställas härifrån.

Urban Deli Sveavägen
Urban Deli Nytorget

Fred's Kitchen

Amerikansk streetfood till festen

Streetfood-restaurangen Fred's Kitchen i Hammarby sjöstad erbjuder catering till alla typer av events. Då beställer man 2-3 rätter från menyn och låter gästerna välja. Maten serveras från deras foodtruck som parkerar precis utanför.

 • Prisexempel: Okänt
 • Adress:

Beirut Café

Meze, magdans och vattenpipor

Beirut Café är ett riktigt matmecka, och deras meze går även att få levererade. Här kan du välja mellan enbart varma och kalla smårätter eller i kombination med en huvudrätt i form av mixgrill. Och varför inte liva upp festen med magdansöser och vattenpipor?

 • Pris: Buffé ca 225-370 kr/person (minst 4 pers)
 • Adress:

Blueberry

Modernt och inspirerande hälsokoncept

Take away och catering för kontoret eller hemma-minglet är hos Blueberry både hälsosamt och som godis för ögonen. De ordnar frukost, lunch, smoothies och "healthy sweets", såsom raw bars, och det går även att beställa bufféer och mingelmat. Fokus ligger på ekologiskt och närodlat.

Blueberry Centralen
Blueberry NK
Blueberry Smålandsgatan
Blueberry Fältöversten

Foodtrucks

Förhöj firma- eller privatfesten med en foodtruck och låt gästerna mingla i kön till luckan, eller få maten levererad på förhand. Avslappat och gott, helt enkelt. Det finns ett stort utbud av intressanta foodtrucks i Stockholm att välja mellan och de flesta erbjuder riktigt prisvärd catering.