Stockholms bästa fiskeguider

Stockholms skärgård har mer att erbjuda än bara vackra vyer och härliga naturupplevelser. De djupa vattnen är hem för gädda, abborre, havsöring, gös och lax - perfekt för fiske. Även den som inte är fiskefantast kan lätt dras med i stämningen. För vad är väl mysigare än att komma ut till havs tidigt på morgonen, njuta av stillheten och höra vågorna klucka mot sportfiskebåten? Boka en fiskeguide till kompisgänget eller kollegorna på företaget. Fiskeguiderna bidrar med professionell fiskeutrustning och båtar och lär ut tekniken för att på bästa sätt få fångst. Ingen förkunskap behövs, men trots det har många guider fiskegaranti. Boka en halv- eller heldag med en fiskeguide och bekanta dig med havets rovdjur. Det blir ett minne du aldrig glömmer!

FiskeDan

Fiskeguiden till de finaste fiskeplatserna

Dan Bjurshammar driver fiskeguiden FiskeDan där han guidar till skärgårdens och Mälarens finaste fiskevatten i och kring Stockholms vackra vatten. Ni utgår från olika ställen såsom Vårby, Nynäshamn, Dalarö, Mörkö, Södertälje och Mariefred – egentligen överallt mellan Norrtälje i norr och Trosa i söder. Här fångas gädda, gös, havsöring och abborre och under turen utlovas trevligt prat ombord samt mat och dryck om så önskas (fika ingår alltid). Dan ordnar flytoverall eller flytväst till turen, beroende på säsong och väder. Även all utrustning till fisket finns att låna, men man får självklart ta med sin egen om man vill. Dan välkomnar både mindre och större grupper till turerna och kan ta emot upp till 100 personer. Han har fartygsbefälsutbildning klass 8 och är certifierad fiskeguide, enligt Sveriges organiserade fiskeguider.

FiskeDan

Gäddjägaren

Gäddfiske året om - gös, lax, havsöring och abborre vid säsong

Fredrik Bäck, mannen bakom Gäddjägaren och Trosa Fiskeguide, har bland annat Svenska och Nordiska mästerskap i gäddfiske i bagaget och erbjuder skräddarsydda fisketurer i Stockholm och Trosas skärgård. Här kan man fiska året om och fiskebeståndet är stort i både antal och storlek - garanterad fiskfångst. Boka en halv- eller en heldag med fullt utrustad sportfiskebåt och professionell fiskeutrustning samt trevlig lunchgrillning på ö.

Gäddjägaren

Din Fiskeguide

Världsrekord i gäddfiske

Tomas Edenfelt tog världsrekord i gäddfiske 1989 och har sedan dess guidat fiskeentusiaster till fiskgömmor under ytan. Detta är även en investering för framtida fisketurer då gäster lär sig nya infallsvinklar och strategier att utveckla. Här välkomnas grupper, stora som små, till en spännande heldag.

Din Fiskeguide

Andens Fiske

Specialister på sin sak

På Andens Fiske erbjuds professionella fiskeguider med fullt utrustade, toppmoderna sportfiskebåtar samt gedigen kunskap och erfarenhet. Gäster guidas till Stockholms skärgård och Mälaren, men fisketurer till Vänern och Vättern kan också anordnas. De utgår även från Trosa som är känt för sina fiskrika vatten och gäddor, gösar och abborrar.

Andens Fiske

Sandhamnsguiderna

Sandhamn på unikt viss

Sandhamnsguiderna levererar unika Sandhamnsupplevelser året om. Det bästa sättet till fiskelycka är att boka en guide. Med deras långa erfarenhet och kunskap guidas gäster till de bästa fiskeställena. Den perfekta teambuilding-aktiviteten.

Sandhamnsguiderna

Berra Mårdhs Fiskeguidning

För en oförglömlig fiskedag

Berras fokuserar på att erbjuda högkvalitativt fiske med professionell guidning för en oförglömlig dag i Stockholms skärgård. Här kan man fiska året om och gäster tas till platser där riktigt stora fiskar ska finnas. Upplevelsen skräddarsys och de kan ta emot sällskap på upp till 40 personer.

Berra Mårdhs Fiskeguidning

Lindahls Fishing

Både för proffs och noviser

Lindahls bjuder på en enastående skärgårdsupplevelse för både proffs och nybörjare. Här kan man testa allt från spinnfiske till flugfiske efter gädda med förstklassig utrustning. Lindahls håller till huvudsakligen i Stockholms södra skärgård, Trosa skärgård samt Mälaren, men fiskeresor anordnas även.

Lindahls Fishing

Catch & Relax

Fiskeäventyr för alla

Catch & Relax erbjuder fisketurer i Stockholms skärgård och Mälaren, där man får vara med och fiska gädda, abborre och havsöring i både små och stora grupper. Turerna skräddarsys och sker med topputrustade, rymliga och bekväma båtar. Alla kan vara med – ingen förkunskap krävs. Alla guider är certifierade och har gedigen kunskap för att kunna ge er en bra dag på vattnet. Man erbjuder halv- eller heldagsturer, samt ”drop in-fiske” sedan 2005.

Catch & Relax